Cum s-a votat la Avrig

Sunt sigur ca sunt multi curios privind procentele pe care le-a obtinut fiecare partid la Avrig in urma alegerilor parlamentare de duminica trecuta.

Ei bine, cei de la Hotnews au publicat doua harti interactive care arata prezenta la vot in functie de localitate si la Avrig avem urmatoarele rezultate:

Camera Deputatilor

Senat

Dupa rezultatele astea m-as risca sa spun faptul ca lumea si-a dat seama pe la Avrig inca dinainte de alegerile locale de faptul ca stanga politica e incapabila sa rezolve problema saraciei din moment ce toate partidele de stanga au venit si in aceasta campanie cu programe care pot cel mult sa intretina saracia.

E pacat ca restul tarii e incapabil sa inteleaga lucrul asta si e lamentabil ca oamenii continua sa-i aleaga la modul precaut doar pe cei despre care stiu sigur ca o sa le intretina amaraciunea pe linia de plutire, insa indubitabil rezultatele votului de la Avrig ne demonstreaza faptul ca sperante inca exista.

(Vizualizat de 157 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
One Response to “Cum s-a votat la Avrig”
  1. Gabi Miron says:

Leave a Reply

Your email address will not be published.