După ce site-ul Primăriei Avrig ne-a surprins neplăcut cu modul indolent în care a publicat Statutul UAT am zis să mai dau click pe niște link-uri să vedem dacă există și alte surprize neplăcute pe site-ul primăriei.

Așa am ajuns pe pagina de Protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) unde … surpriză. Cineva a luat cu copy/paste un text standard făcut pentru o primărie de municipiu probabil de către aceeași firmă de consultanță și a uitat să modifice textul și să completeze date actualizate în loc de XXXXX:

În felul ăsta, primăria Avrig încalcă în mod flagrant regulamentul european de protecție a datelor cu caracter personal pentru că cine are responsabilitatea de ofițer de protecție a datelor nu s-a obosit nici măcar să verifice dacă pagina respectivă e completată corect.

Dacă ar durea indolența poate că n-am avea parte de surprize din astea neplăcute.

În altă ordine de idei, la ora actuală oricine a intrat pe site-ul primăriei Avrig din mai 2018 și până acum e legitimat să facă plângere la ANSPDCP. Din păcate, amenzile pe care le-ar putea primi primăria pentru indolența asta o să le plătească tot avrigenii plătitori de impozite așa că n-am făcut practic nimic din moment ce ne-am face rău noi nouă.

Regele e mort! Trăiască regele!

De Avrig

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *