S-a fâsăit politica de mahala

Săptămâna trecută m-au rugat diverși prieteni să mai comentez pe aici despre situația politică de la Avrig dinainte de la alegeri.

Numai că, deși mi-ar fi plăcut s-o fac, n-am avut cum pentru că azi aveam lansarea unui proiect foarte important, iar luni și marți a trebuit să fiu la Barcelona ca să dau piept cu birocrația românească, sictirul funcționarului român și isteria acestuia după 10 ani în care am fugit de așa ceva ca dracu de tămâie.

Oricum, adevărul e că nici înainte nu m-am implicat prea mult în discuții, în afară de 2-3 comentarii pe Facebook, pentru simplul fapt că de data asta pe la Avrig campania a fost destul de echilibrată.

N-am mai avut politică de mahala.

Sau mă rog, nu așa de multă cum eram noi obișnuiți,

Singurele comentarii de mahala unde candidații au apelat la atacuri la persoană le-am văzut pe la USR în timp ce PSD-ul m-a surprins destul de plăcut.

E drept că atitudinile astea s-au reflectat ulterior asupra voturilor.

USR-ul care predica o politică de bun simț la centru a pierdut cu mahalaua la Avrig, iar PSD-ul care avea destul de mult public de mahala a pierdut cu bunul simț la Avrig.

Cât și cum a pierdut fiecare e greu de contabilizat acum.

Vom vedea peste câteva luni când or să cadă capete.

Un lucru e cert.

USR practic n-a pierdut nimic pentru că n-a avut consilieri și datorită capătului de afiș șansele lor erau destul de mici, iar PSD a pierdut enorm pentru că i s-a fâsăit influența din Consiliul Local în favoarea PNL-ului și a candidatului independent.

PNL a făcut o majoritate absolută destul de periculoasă atât timp cât n-au trădători pe acolo.

Fie vorba între noi sunt acolo pe listă suficiente nume care mie nu-mi expiră încredere.

Iar PMP-ul și FDGR-ul sunt pe lângă PNL câștigători ai alegerilor pentru simplul fapt că și-au menținut poziția și au capacitatea să construiască mai departe pentru următoarele alegeri.

Dacă-mi va permite timpul o să vă povestesc zilele astea și de ce majoritatea asta absolută a PNL-ului e periculoasă pentru noi și extrem de riscantă pentru ei.

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.