Nu dragilor, Fraticiu nu si-a luat mat la dezbatere

La ceva vreme dupa dezbaterea de duminica trecuta am cules in randul celor pe care-i cunosc cateva opinii si mai toti au concluzionat ca Fraticiu si-a luat sah mat la dezbatere pentru ca a avut ghinionul sa nimereasca tocmai intrebarea buclucasa si a trebuit sa clarifice daca a facut sau nu blat cu Ilie Stoica.

Chiar si asa, Fraticiu nu si-a luat sah mat la dezbatere din doua motive. In primul rand pentru ca intrebarea care putea sa aiba un ecou social mult mai mare dupa dezbatere n-a pus-o nimeni. Nu stiti care-i intrebarea asta? Pai ce e Fraticiu in momentul de fata? Nu-i deputat? Si ce-a facut el din postura de deputat pentru Avrig si localitatile apartinatoare? Exact! NIMIC!

Si daca era intrebat lucrul asta era cat se poate de evident ca nu avea ce sa raspunda pentru ca in intreg mandatul sau a votat contrar intereselor nationale si exclusiv in favoarea intereselor de partid. A votat legi potrivnice justitiei, potrivnice reformelor fiscale si potrivinice reformelor sociale. Cine vrea sa vada ce anume a facut Fraticiu in Parlament din postura de deputat si mai ales ce a facut pentru Avrig poate s-o faca vizualizandu-i profilul aici.

In al doilea rand din cate am putut sa remarc in pozele ce au aparut pe net si pe care mi le-au furnizat o parte din participanti se pare ca din cele aproximativ 300 de persoane prezente macar jumatate sunt membri de partid, iar alta jumatate reprezinta simpatizanti ai diversilor candidati sau partide in timp ce pe cei indecisi carora li s-ar adresa o astfel de dezbatere ii numeri pe degete. Cu alte cuvinte mesajul, interpelarile si gafele candidatilor au ajuns mai mult la urechile galeriilor fiecaruia decat la urechile celor care trebuiau sa auda. E drept ca-i vina celor care nu s-au prezentat, dar asta reprezinta atat un avantaj cat si un dezavantaj pentru candidati.

Revenind la presupusul blat cu Stoica pe care Fraticiu l-a negat public vreau sa mentionez trei chestii pe care le-am remarcat in zilele imediat urmatoare dezbaterii si care ar trebui sa dea de gandit privind sinceritatea raspunsului:

  • Fraticiu apare intr-un clip video in care se lauda cu o serie de realizari incepute si finalizate in proprotie de 90% in mandatul Stoica pentru care Fraticiu doar a semnat de receptie, lucru pe care nu l-a mai facut niciodata din 2000 si pana in prezent.
  • Trompeta de la Stiri Avrig (acelasi profil fictiv care ne-a intoxicat cu propaganda si in 2012) da share la toate postarile ce-l privesc pe Fraticiu primar si la toate postarile privind candidatura la consiliul local a PMP-ului in timp ce restul de candidati si partide par ca nu exista. Iar lucrul asta confirma ceea ce anticipam in urma cu 2 saptamani aici.
  • Dupa o ploaie mai serioasa in care s-a inundat o strada ce se inunda si acum 10 ani Fraticiu s-a grabit sa se pozeze ingrijorat printre saracii oameni. Probabil ca lucrul asta nu pare deloc absurd sau anormal tinand cont ca suntem in campanie si orice candidat incearca sa ciupeasca empatia spectatorilor, insa in mod intamplator strada pe care s-a pozat Fraticiu se afla de fapt in “teritoriul” lui Stoica…

Dar nu, nu vreau sa va sugerez ca l-am prins astfel cu minciuna ca pe Sas ci vreau sa va reamintesc faptul ca in 2012 astia de la PSD cu Fraticiu in frunte v-au promis fabrica de ciocolata si locuri de munca. Este ca-i buna ciocolata fabricata la Avrig si sunt bine platite salariile acolo?

Desigur, cei de la Mesagerul de Sibiu au sters repede articolul cu pricina pentru ca minciunile electorale nu trebuie sa ramana publice dincolo de campanie ca la urmatoarea campanie le gaseste lumea cautand pe Google si pe urma isi aduce aminte de ele. Din pacate pentru niste amatori ca ei internetul nu uita ci are o memorie proprie si chiar daca s-a sters de pe site ele s-au pastrat intr-un cotlon al internetului:

Screen Shot 2016-05-28 at 08.05.38 Screen Shot 2016-05-28 at 08.05.58

Iar intrebarea “Unde-i fabrica de ciocolata promisa in 2012?” impreuna cu cea privind activitatea in Parlamentul Romaniei erau dragilor singurele care-i puteau da sah mat lui Fraticiu. Dar nu le-ati pus ca poate n-ati vrut sa le puneti 😀
candidati-PSD-alegeri-locale-73-Copy-1024x683

Ia uitati-va si voi ce frumos ii sade in dreapta “tatalui”…

foto via Turnul Sfatului.

(Vizualizat de 408 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.