Cel mai trist lucru in politica

Stiti care-i cel mai trist lucru in politica?

Sunt sigur ca va ganditi ca cel mai trist lucru e faptul ca in politica se fura, desi adevarul e ca se fura si-n alte tari. Sau poate ca va ganditi la faptul ca cel mai trist lucru e ca nu exista o justitie capabila si suficient de impartiala incat sa si recupereze furtul cu toate ca si in alte tari cei suficient de inteligenti pot sa fure si sa ascunda furtul atat de bine incat atunci cand sunt prinsi sa nu se poata recupera mare lucru.

Dar, cel mai trist lucru in politica e faptul ca tinerii despre care va scriam intr-un articol anterior sunt indoctrinati in acelasi stil securistoid de catre membrii de partid, oficiali sau neoficiali care si-au luat diploma in arta manipularii si disimularii pe vremea comunistilor.

E trist sa vezi cum niste tineri consilieri in care multi avrigeni si-au pus speranta isi trec ca prioritate pe agenda improscarea cu noroi a primarului la doua luni dupa investirea lui si a lor, mai ales daca tinem cont si de faptul ca lucrarea in cauza a fost executata prost in mandatul anterior.

Ba mai mult, e trist sa vezi la ce santaj emotional se recurge atunci cand o balta prost semnalizata e umpluta cu jucarii aruncate la intamplare si folosita mai degraba ca subiect de anti-campanie decat ca exemplu de responsabilitate.

Cred, de fapt sunt sigur ca toti cei care i-au trimis pe tinerii astia in consiliu au asteptari ca ei sa faca ceva acolo in consiliu in privinta problemelor care exista nu sa le arate cu degetul pentru ca la aratat cu degetul ne pricepem cu totii. La improscat cu noroi pe stilul conducerii GOA e drept ca foarte putini dintre noi ne pricepem.

Unde mai pui faptul ca cel care sesizeaza problema asta, o groapa pe langa care de altfel trece zilnic in drumul lui spre munca se lauda intr-un cerc restrans de prieteni ca visul lui e ca sa ajunga consilier. Exact, sa ajunga consilier ca sa ne arate noua pe Facebook gropile din Avrig ca noi sigur nu le cunoastem.

Daca n-as cunoaste suficient de bine metodele celui care incearca sa conduca din umbra partidul respectiv probabil ca din naivitate as lua in calcul faptul ca respectivul consilier il mustruluieste pe primar pe Facebook pentru ca nu stie unde sa-l gaseasca pe primar, din moment ce in ziua in care s-a facut turul primariei si s-au prezentat consilierilor fiecare birou in parte el era in concediu.

Si apropo de omul asta care nu doar ca nu stie sa piarda onorabil, dar nu stie nici macar sa castige onorabil musai sa va spun ca i-am scris o scrisoare pe care am s-o public curand.

Dupa treaba asta si dupa fuziunea PMP-ului cu UNPR sunt sigur ca multi dintre cei care s-au grabit sa-i voteze pe tinerii astia sunt ceva mai tristi pentru ca sunt constienti ca niciunul dintre ei n-are curajul sa-si asume ceva din ceea ce au promis cu nonsalanta in campanie.

Wet road in Yorkshire Dales, Yorkshire, England

Wet road in Yorkshire Dales, Yorkshire, England

(Vizualizat de 166 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.