Vrem energie verde, sugeram populatiei conservarea resurselor, dar defrisam in nestire

Probabil ca pe multi nu-I mai surprinde titlul acestui articol, dar sunt sigur ca exista suficienti care nu stiu ce se intampla pe Valea Avrigului inspre Barcaciu.

Ei bine se taie padurea in nestire si se exploateaza la nesimtire o parte din resursa comuna detinuta de fiecare locuitor al Avrigului.

Pozele de mai jos dovedesc inca odata dezastrul ecologic produs cat si nivelul mare de exploatare:

Mai multe poze gasiti pe Facebook in albumul creat de Alianta Pentru Diversitatea Naturii care a denuntat acest abuz.

Daca va intrebati cum e posibil ei bine uite ca e posibil cu acordul Primariei Avrig care pe fata militeaza pentru economisirea resurselor si pe de alta parte vinde resursele detinute comun fie celui mai mare licitator fie afaceristilor apropiati partidelor de casa din Primarie.

Acest lucru survine dupa ce in urma cu cativa ani s-a cedat exploatarea apei catre SC Apa Canal SA care a scumpit apa cu procente ce au in coada doua zerouri, apoi a cedat si serviciul de salubritate urmand sa impuna o taxa abuziva de salubritate, iar acum a vandut si exploatarea forestiera fapt ce va atrage dupa sine scumpirea lemnului de foc in anii ce vor urma.

Exista si posibilitatea ca domnul primar sa vrea sa investeasca intr-un complex hotelier in buza Lacului Avrig si poate are nevoie de drum de acces ca din cate am observat s-a cam apucat de investitii in diverse puncte cheie din oras si imprejurimi si n-as exclude nici o astfel de posibilitate. Sper totusi sa nu ii dau idei prin aceasta speculatie Smile

In concluzie nu pot decat sa spun ca primaria a cam gresit sloganul de “Avrig Smart City” fiindca dupa demersurile astea si situatia actuala din Avrig s-ar potrivi mai bine “Avrigene dormi linistit noi avem grija sa se scumpeasca totul pentru tine”.

(Vizualizat de 4 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
No Responses to “Vrem energie verde, sugeram populatiei conservarea resurselor, dar defrisam in nestire”

Leave a Reply

Your email address will not be published.