Avrig Smart Community?

Se pare ca primarul vorbeste mai bine engleza decat Basescu, Iliescu sau mai nou ambasadorul Romaniei la Londra. Pe bune chiar vorbeste excelent engleza in clipul de mai jos unde vrea sa faca din Avrig o comunitate desteapta.

Probabil ca v-ati gandit c-am sa fiu carcotas pe marginea clipului, insa dupa ce l-am ascultat “da capo al fine” mi-am dat seama ca ceea ce face primarul e o idee buna si ca nici un primar al Avrigului n-a mai incercat pana acum asa ceva.

Din clipul respectiv am inteles faptul ca domnul Klingeis in calitate de primar are idei, dar pentru a le pune in practica are nevoie de bani. Bineinteles nu zice treaba asta pe fata fiindca pana la urma se incearca folosirea unui limbaj diplomatic.

Pe buna dreptate Avrigul are potential mare prin resursele naturale si pozitionarea geografica. La fel poate oferi forta de munca suficienta pentru acoperirea proiectelor dar din pacate nu are investitori fiindca altii care au condus Avrigul inaintea domnului Klingeis s-au ocupat in mandatele lor de alungarea de investitori pentru ca forta de munca a Avrigului sa lucreze pe salarii mizere in fabricile si buticurile din oras ca pana la urma nu dicta primarul ci marii patroni.

Ma bucura demersul domnului primar si eu unul il sustin fiindca daca in momentul de fata Avrigul are nevoie de un lucru imperativ atunci acel lucru este reprezentat de niste investitii pe termen lung si serioase.

Totusi daca vrea sa dea un grad mai mare de seriozitate si credibilitate acestui clip si acestei invitatii ar fi bine ca primarul sa-si puna IT-istii din primarie la treaba sa faca un cont de Youtube exclusiv pentru primaria Avrig, sa-I faca un profil de Youtube si o tema specifica si sa urce acolo clipul fiindca atunci cand apare sub un utilizator anonim dannicolae73 nu prea are credibilitate…

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *