Votați familia Oprea?

Nu știu dacă ați aflat sau nu, dar familia Oprea vrea să-și mute sediul în primăria orașului Avrig. După ce  au renovat două case, au construit o vilă imensă în Porumbacu (pe care au încercat să o țină la secret) și au schimbat un rând de mașini din poziția de funcționari publici la Gospodăria Orășenească Avrig, vor să se orienteze către primăria orașului unde vor să-și folosească devotamentul și priceperea de a mânca banii din taxele și impozitele cetățenilor. Experiență au!

Domnul Traian Oprea și-a arătat „talentul” de gospodar de-a lungul anilor, am văzut cu toții cum străzile se transformă în lacuri de acumulare ori de câte ori plouă, poate ați pățit și dumneavoastră să vă treziți cu apa în casă. Nu o să intru în detaliile murdare ale vieții sale, nu ăsta e scopul articolului, dar vă asigur că nici cu vidanja nu ar putea să le curețe.

După ce în interval de  două săptămâni  a bătut la ușile închise ale partidelor – PSD, PNL, UNPR – în cele din urmă a reușit să se strecoare pe ușa din spate a celui mai detestat partid – PDL. Liderii acelui partid s-au bucurat foarte mult fiind conștienți că eșecul li se atârnă în față. Niciun lider local al PDL nu ar fi avut obrazul atât de gros încât să candideze sub sigla partidului care a falimentat țara asta, așa că l-au acceptat cu drag pe domnul Traian, un nume cu rezonanță în acel partid.

Oare de ce vrea Traian Oprea postul de primar? In calitate de primar PDL, nu ar putea să obțină nici măcar un leu de la guvernul actual. Străzile vor rămâne la fel, de canalizare nu mai vorbim. Obiectivul dânsului nu este bunăstarea orașului, ci niște fonduri europene pe care le-ar putea obține pentru sera sa din Mîrșa.  Acolo este miza lui electorală, acolo este adevăratul motiv pentru care acest domn a umblat cu foaia de candidat în mână pe la toate partidele, este câștigul personal în dezavantajul cetățenilor, cum au făcut și cei din partidul sub sigla căruia candidează. Jaful national și parveniții care urmăresc să-și facă averi din funcțiile publice trebuie să fie opriți, iar asta se face prin vot.

Nu puteți să aveți încredere într-un personaj care și-a montat cu atâta dezinvoltură toți membrii familiei în posturi călduroase la stat, posturi la care ar fi avut dreptul și tineri absolvenți, din păcate la interviu s-a mers pe principiul gradului de rudenie, nu pe competențele individului.

Domnule “gospodar” Oprea, vă dorim ca după vot să aveți o binemeritată vacanța de la conducta cu bani publici a orașului Avrig!

P.S.: Stimați angajați ai domnului Oprea, nu vă lăsați indimidați de amenințările acestuia, în cabina de vot veți fi doar dumneavoastră și conștiința dumneavoastră și știți mai bine decât oricine că nu are ce căuta la conducerea orașului. Dumneavoastră știți mai bine cu câtă superioritate ați fost tratați ani de zile de domnul și doamna Oprea.  Oricum  dupa alegerile din 10 iunie, “lipitoarea” nu va  mai ocupa postul pe care îl ocupă în momentul de față.

Haideți să luăm batista de pe țambal și să punem capacul pe canal!

 

(Vizualizat de 33 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
20 Responses to “Votați familia Oprea?”
 1. Andrei says:
 2. Marian says:
 3. Malin says:
 4. vladutzan says:
 5. Murariu Coryna-Bianca says:
 6. silvia says:
 7. silvia says:
 8. coryna says:
 9. coryna says:
 10. coryna says:
 11. AlexandrA Berghea says:
 12. coryna says:
 13. ana says:
 14. Malin says:
 15. coryna says:
 16. silvia says:
 17. mihaela says:
 18. mihaela says:
 19. coryna says:
 20. coryna says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *