Sa fie campanie

O barfa zice mai voalat ca de azi a inceput campania. Bineinteles campania a inceput de ceva vreme mai voalat, mai pe la colturi.

De fapt campania am inceput-o noi cu glumele pe Facebook si cu sondajele noastre de pe aici.

 

Dar, incepand de azi s-a dat liber la cea mai murdara faza a campaniei, la aruncat cu noroi in adversarii politici, la intimidari, amenintari etc.

Un lucru e cert totusi, ca spre deosebire de anii trecuti nu s-a dat drumul la cenzura. De cateva zile se comenteaza de zor, unii pro altii contra, fiecare cu argumentele lor, mai solide sau mai putin solide si o sa se comenteze in continuare fiindca noi vom aproba orice comentariu atat timp cat pastreaza o minima decenta si nu aduce injurii noua sau candidatiilor.

In rest, ce-o fi in strada sa fie in strada si ce-o fi la urne sa fie doar la urne.

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/blogs/avrig.eu/public_html/wp-content/plugins/easy-captcha/easy-captcha-recaptcha.php on line 97