Sa cunoastem candidatii: Popa Dorel Ioan

Fiindca am inceput sa primim raspunsuri la intrebarile noastre, va prezint mai jos un nou candidat, de data aceasta pe domnul Popa. Sper sa ma scuze si sa ma scuzati si dumneavoastra insa nu am un afis individual de campanie sa-l public deoarece dansul candideaza pe o lista.

1. Care este profesia dumneavoastra fiindca nu ne-am putut da seama din profilul de Facebook?

Intr-adevar din profilul meu de facebook, nu reiese activitatea/profesia mea:

2008- prezent- Administrator la SC 2D-CONSULTING SRL.

2007-2008 – Inginer la SC MECANICA SA MARSA

2007-2005 – Inginer la SC 3D-EST SRL MARSA

2. Ce v-a determinat sa candidati anul acesta?

Dorinţa de realiza şi sustine proiecte bune pentru dezvoltarea economică a oraşului în care traiesc.

3. In cazul in care veti obtine un mandat de consilier, care sunt principalele trei proiecte pe care le veti propune in calitate de ales in consiliul local?

  1. Dezvoltarea economică a oraşului – infintarea unui parc industrial in zona Somarest.
  2. Transparenta banului public (modul in care sunt cheltuiti banii comunităţii)
  3. Dezvoltarea zonei turistice-Valea Avrigului
  4. Stimularea si sprijinirea întreprinzătorilor şi producătorilor locali.

4. In cazul in care veti observa in consiliul local o conduita imorala a celorlalti colegi consilieri, precum si o relativa ignoranta la nevoile cetateanului veti face publice aceste aspecte fie trimitandu-ne noua un comunicat fie altor entitati de presa sau de informate a opiniei publice?

Dupa fiecare sedinta de consiliu local voi stabili o zi pe luna la sediul partidului unde : voi răspunde la intrebarile cetatenilor- astept sugestii.

Iar numarul meu de telefon va fi facut public din data de 11.06.2012.


5. Cum vedeti orasul Avrig peste patru ani? O sa fie la fel de slab dezvoltat economic sau o sa cunoasca o usoara ascensiune, pentru ca bineinteles in vremuri de criza nu putem vorbi de o dezvoltare notabila.

Dezvoltat economic- cu locuri de muncă mult mai multe decat in prezent (oamenii trebuie sa munceasca in Avrig, nu în alte locuri).

Iar Avrigul sa devina in adevaratul sens al cuvantului oraş (cu străzi asfaltate, retea de canalizare, parcuri de joaca frumos amenajate, etc).

6. Ati ales sa candidati consilier si nu primar? De ce?

Orice lucru trebuie început de jos în sus.

7. Cum vedeti demersul nostru, pe care-l facem de cativa ani de a informa opinia publica in cazurile in care administratia locala nu si-a facut treaba si cum vedeti punctul nostru de vedere asupra acestor aspecte?

Demersul d-voastra este bun.


8. In cazul in care veti ajunge consilier local de Avrig si vom incerca sa obtinem de la dumneavoastra diverse informatii de interes public, informatii care de altfel ar trebui sa fie publice conform legii transparentei, ni le veti furniza?

Pentru orice fel de informatie va stau la dispozitie atât telefonic cât şi la sediul partidului.

9. In cazul in care vom primi diverse sesizari privind anumite aspecte ale vietii publice a orasului, ce sunt ignorate sau nestiute de autoritati, iar aceste aspecte sunt sesizate la noi sub protectia anonimatului din diverse motive si noi vi le vom aduce la cunostinta in calitate de reprezentant al orasului. Veti face aceste aspecte cunoscute si colegilor dumneavoastra?

Da


10. Cum a reactionat opinia publica (familie, prieteni, cunoscuti si necunoscuti) la candidatura dumneavoastra din acest an?

Atât familia, prieteni cât şi cunoscuţi au apreciat candidatura mea la functia de consilier local.

Cu stima,

Popa Dorel Ioan

(Vizualizat de 14 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
One Response to “Sa cunoastem candidatii: Popa Dorel Ioan”
  1. vasi says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *