Campania pe viata si pe moarte

Acest articol a fost un “bluff” sau mai pe limba noasta o cacealma.

Pentru cei ce nu sunt la curent cu evenimentele ultimelei zile am sa lamuresc putin mai jos ce s-a intamplat.

Pe siteul stiriavrig.ro, site ce se lauda a fi sub umbrela unui trust de presa a aparut un articol semnat de domnul Ilie Berghea, articol care nu doar ca era pur subiectiv, dar prin violenta limbajului folosit aducea niste apelative demne de ghetou la adresa domnului Klingeis in timp ce pe domnul Fraticiu il prezenta ca pe o victima, ca pe un om ce ar merita sa conduca singur administratia din Avrig.

Acuma pe aceeasi tema si folosind aceleasi dovezi s-au mai scris articole si aici, dar si aici, articole scrise de mine si respectiv o persoana din oras care a dorit sa ramana anonima. Tot eu scriam despre aceeasi poveste in Februarie 2010, preluand un articol din Tribuna.

Acuma comparand articolele respective, precum si abordarea autorilor, eu personal si alte persoane de altfel am constatat ca limbajul domnului Ilie Berghea la adresa domnului Klingeis e total nepotrivit, chiar daca dansul a facut diverse abuzuri, pana la urma are o functie publica in oras inca si merita un relativ grad de respect. De cealalta parte, blandetea limbajului folosit in prezentarea domnului Fraticiu, nu face decat sa-mi aminteasca de odele dedicate Elenei Ceausescu de Vadim Tudor.

Ca orice locuitor al orasului Avrig, mi-am permis sa comentez articolul dansului cu demnitate folosindu-mi numele real, desi puteam si eu la randul meu sa arunc cu rahat folosind pseudonime. Raspunsul dansului la comentariile mele a fost urmatorul “Cenusa Malin ce pot zice, decat ca esti un mascarici, cancan curat si dovezi ioc. Si din cate am vazut nu singurul de aceasi parere.”

Acuma daca ar fi sa lamurim treaba, vorbim despre un articol aparut pe un site ce se vrea a fi presa, ori ceea ce face domnul, atacandu-si comentatorii care au totusi demnitatea sa isi foloseasca numele real, nu prea reprezinta presa si nici decenta limbajului dansului apropo de persoana mea nu i-l pune intr-o lumina favorabila.

Domnul Ilie Berghea a spus ca eu scriu cancan si tocmai de aceea am scris acel articol, pentru a-I dovedi domniei sale in primul rand ca pot scrie de rau si de un candidat fara sa-I aduc diverse apelative, ca pot scrie si eu cancan si pot fi inger si demon in acelasi timp.

Acuma articolul respectiv a fost o momeala din care a muscat din plin si domnul Berghea cat si sustinatorii domnului Fraticiu, acei postaci cu pseudonime gen “nume”, “idem”, “comentariu” care-si ascund identitatea si arunca cu noroi, critica fara a avea vreun argument, ba mai mult folosesc si acelasi limbaj, acelasi fir gramatical si acelasi IP de zici ca ar fi una si aceeasi persoana.

Articolul respectiv e relativ adevarat, insa exista si mici urme de “cancan” cum le spune domnul fiindca momeala trebuia sa arate bine pentru a fi muscata. Astfel m-am putut convinge si eu de anumiti oameni, am aflat la randul meu ca in urma articolului au sunat niste telefoane prin Avrig la diverse persoane intreband de soarta mea, dar cer mai important e ca am aflat ca nici in acest an PSD nu se dezice de campania murdara practicata de-a lungul anilor.

Da, vorbesc de PSD fiindca echipa celor din PNL sta cuminte si-si vede de treaba deocamdata.

Imi pare rau ca am fost nevoit sa fac asta si ca s-a ajuns aici, insa cu adversari de asemenea calibru e nevoie de armament pe masura.

Articolul este protejat deocamdata si am sa permit acesul la lectura si comentarii oricarei persoane care-l cere express fie pe Facebook fie pe email, fiindca acest cancan nu e ceva ce merita mediatizat fiind aspecte si vendete mai mult sau mai putin personale care nu-si au locul aici si care va fi in continuare vizualizat si comentat doar de persoane care-si pot dovedi identitatea indiferent de pozitia politica sau candidatul sustinut. Totusi chit ca e un fel de vendeta personala, articolul respectiv e cu mult mai decent in limbaj si mult mai corect gramatical in exprimare decat cel scris de domnul Berghea.

In incheiere nu vreau decat sa-I multumesc domnului Berghea, cat si colegilor dansului ca datorita atitudinii si apelativelor aduse, datorita acuzelor si denigrarii aduse atat persoanei mele direct cat si celor care vor pana la urma sa scape de actuala administratie indirect, nu au facut decat sa-mi dubleze traficul pe acest site pentru ca articolele cu adevarat importante si decente sa fie citite de opinia publica.

Tot in incheiere vreau sa-I multumesc domnului Berghea pentru lipsa de respect afisata intr-un spatiu public, un grup public de Facebook vis-à-vis de persoana mea, lipsa de respect pe care o afiseaza mai marii PSD de cativa ani indiferent de cum se numeste cetateanul respectiv sau ce profesie are.

Imi cer scuze inca odata cititorilor mei pentru acest episod.

(Vizualizat de 3 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
6 Responses to “Campania pe viata si pe moarte”
  1. faranume says:
  2. faranume says:
  3. Malin says:
  4. silvia says:
  5. Malin says:
  6. mirela says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *