Poneiul obosit si caruta primarului

Despre primarul Arnold Klingeis s-au scris atat de multe articole incat probabil daca le-am strange pe toate si am mai da si curs diverselor zvonuri si legende urbane am putea edita si publica un manual in care sa-I invatam pe urmatorii primari cum sa abuzeze de functie si sa conduca un oras in stil dictatorial.

Insa n-o sa facem asta din lipsa de timp si mai ales din lipsa de sponsori pentru un astfel de proiect. Dar, sa revenim la ale noastre si sa ne orientam spre expresia din titlu.

Dupa cum spuneam despre Arnold Klingeis s-a mai scris si cu alte ocazii si nu de catre noi ci de catre cei de la Turnul Sfatului care intr-un articol din 2011 intitulat “Grupa de vanatori de la Bradu, ciocoii locului” povesteau cum sunt vanati cainii prin Avrig, Bradu, dar si la Balea Lac si cum Arnold Klingeis este cel putin partas moral la astfel de acte de cruzime fata de animale.

Evident acest lucru e in mare parte cunoscut in Avrig insa se pare ca in goana lui dupa banii avrigenilor a ajuns sa recurga la exploatarea unui ponei asemeni felului in care un proxenet exploateaza o prostituata.

Cu ocazia festivalului “Florile Oltului” domnul primar prin intermediul afacerii pe care o are in incinta Palatului Brukenthal Avrig a pus la dispozitia publicului interesat o caruta si un ponei care sa plimbe copiii pe un trase de 30 de metri !? contra sumei de 3 RON.

1057921_400162856758998_1079828505_n

Sunt convins ca veti spune ca nu e nimic rau in asta eventual o sa considerati pretul piperat pentru distanta aferenta cursei, insa din pacate poza de mai jos o sa va schimbe parerea:

Poneiul in cauza este o femela care mai are putin si trebuie sa nasca. Desi este mult mai mic decat caruta pe care trebuie sa o traga, poneiul se chinuie sa care pe drumurile pline de gropi ale orasului nu unul ci doi copii care evident sporesc gradul de greutate si cresc efortul pe care trebuie sa-l faca animalul.

Din pacate atat parintii cat si autoritatile au ignorat faptul ca femela respectiva sta sa nasca si au dat curs abuzului fata de animale facut de primarul orasului sau sotia lui prin aceasta “initiativa”.

E interesant faptul ca desi la eveniment au fost diversi iubitori de animale, doctori veterinari si reprezentanti ai diverselor autoritati nici unul din ei n-a sesizat abuzul in acest caz.

ERATA: Conform unor comentatori de pe Facebook se pare ca erau si cate 4, 5 sau chiar 6 copii in caruta si fiecare platea acelasi tarif pentru o cursa.

(Vizualizat de 39 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/blogs/avrig.eu/public_html/wp-content/plugins/easy-captcha/easy-captcha-recaptcha.php on line 97