Bufonul regelui a muscat mana care l-a hranit

Aceasta este o poveste istorica bazata pe fapte reale.

In urma cu ceva vreme, inainte de alegerile locale din anul 2008 in urma unui sir (ne)fericit de imprejurari se nastea la Avrig organizatia locala FDGR infiintata la acea vreme de catre Vasile Grama, actual consilier local din partea FDGR cu aportul si sustinerea lui Klaus Iohannis primar de Sibiu si presedinte FDGR la acea vreme.

Deoarece un politician si afacerist cu experienta de viata stie cand sa iasa in fata si cand sa stea in spate primarul propus de FDGR pentru Avrig in 2008 n-a fost fondatorul organizatiei locale Vasile Grama ci un personaj tanar, aparent inofensiv si bine intentionat adica Arnold Klingeis.

Se pare totusi ca lozul tras la acea vreme de Vasile Grama a fost castigator doar pentru scurt timp fiindca incet incet Arnold Klingeis s-a intors impotriva celor care l-au sustinut si s-a aliat cu cei care i-au fost impotriva pentru a-si atinge interesele personale folosindu-se de functia pe care o ocupa.

Astfel in momentul in care in “anturajul” primarului a aparut un personaj loial in persoana actualului consilier local Cristian Ursoiu lucrurile s-au schimbat radical in FDGR. Domnul Vasile Grama a inceput sa sesizeze diverse derapaje ale primarului de la platforma electorala, doctrina FDGR precum si legile tarii semnalandu-I de cateva ori in sedintele de consiliu aceste abuzuri.

Pentru faptul ca si-a permis astfel de imprudente domnul Vasile Grama, candva cel care-l propunea pe Arnold Klingeis primar, cel care-l sustinea pe Arnold Klingeis si care s-a luptat pentru victoria lui Arnold Klingeis s-a trezit persona non grata si conform unora urma sa plateasca scump.

In acest context Arnold Klingeis a incercat orice metoda pentru a-l exclude pe Vasile Grama din FDGR mergand pana la sefia organizatiei judetene a FDGR cu propunerea sa de a-l inlocui pe Grama cu Ursoiu fiindca nu-I asa e mai valoros un om obedient decat unul care-ti pune in evidenta greselile.

Din fericire pentru Vasile Grama demersurile lui Arnold Klingeis n-au avut rezultatul scontat fiindca FDGR este un ONG nu un partid, iar cei care-l puteau face pe Vasile Grama sa paraseasca organizatia nu-l prea au la suflet pe Arnold Klingeis mai ales datorita deficitului de imagine pe care l-a adus FDGR prin abuzurile facute la Avrig.

Intr-un final evident Arnold Klingeis si-a atins partial scopul punandu-l pe Ursoiu consilier dupa moartea lui Udo Rastel fiindca pana la urma e nevoie de cineva sa linga si “timbrele” prin consiliul local Avrig.

Pana la urma din toata povestea asta nu pot concluziona decat faptul ca Arnold Klingeis n-a luat aminte la vorbele lui Warren Buffet care zicea: “La urcare ai grija pe cine calci , pentru ca la coborare vei da de aceiasi oamenii”.

(Vizualizat de 11 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
No Responses to “Bufonul regelui a muscat mana care l-a hranit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.