Mai stie cineva ceva de ecosistem Avrig?

In urma cu vreo 3 ani de zile se lansa cu surle si trambite ecosistemavrig.ro, un site care ar fi trebuit sa ne tina informati cu privire la implementarea unui proiect finantat din fonduri europene, privind colectarea selectiva a deseurilor.

S-a realizat site-ul s-au facut bannere care au impanzit orasul la acea vreme insa de atunci nu se mai stie nimic oficial si nici site-ul in sine nu a mai fost actualizat.

Gurile rele spuneau la acea vreme ca site-ul respectiv, cat si campania de marketing ar fi fost realizate de SC PRO-AV SRL, o societate comerciala infiintata pe 9 iulie 2008 si care obtinuse si contractul pentru realizarea primei pagini web a Primariei Avrig, informatie se pare adevarata.

Dintr-o “pura coincidenta” firma respectiva are 4 asociati, membrii PSD, dintre care unul care este si administrator se numeste Dan Andrei Fraticiu. Daca mai punem la socoteala si faptul ca sediul acestei societati este pe strada 1 Decembrie numarul 10, adresa care, ati ghicit corect, a apartinut familiei Fraticiu lucrurile sunt lesne de inteles.

Aceeasi firma, a avut in 5 luni ale anului 2008 o cifra de afaceri de 8930 RON, iar in 2009 62.691 RON, bani rulati in mare parte din contracte cu Primaria Avrig. facand astfel in 2009 un profit declarat de 12.320 RON.

Tot SC PRO-AV SRL a depus ultima declaratie la ANAF in Septembrie 2009, luna in care si-a disponibilizat si singurul angajat, suspendandu-si astfel activitatea.

Odata cu “decesul” acestei firme se pare ca a decedat si proiectul ecosistem Avrig, proiect finantat din fonduri europene, si care ar fi trebuit sa asigure deja o colectare selectiva in Avrig.

Oamenii implicati in acest proiect, actuali candidati la primarie, sunt domnii Klingeis si Fraticiu, prin functiile obtinute in mandatul 2008-2012, primar si respectiv viceprimar si domnul Traian Oprea, care prin institutia pe care o conduce trebuia sa asigure absorbtia

(Vizualizat de 2 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *