Campanie electorala in imagini

Suntem pe ultima suta de metri in ceea ce priveste campania electorala, o parte dintre candidati au trecut deja primul test dificil, acela de a se afisa in fata multimii si a-si prezenta intentiile. S-a inceput de saptamana trecuta cu prezentarea candidaturii domnului Sas Alexandru care candideaza din partea PP-DD. Prezentarea a avut loc la Pavilion avand ca invitat special pe Dan Diaconescu (senzational, stiu :D). Din pacate nu avem poze de la eveniment, rugam cei care detin poze sa ne contacteze, sa ne ajute sa intregim acest post.

Al doilea partid (mai corect spus alianta) care si-a prezentat candidatii a fost USL. Din partea USL candideaza domnul Fraticiu Gheorghe, cunoscut deja de majoritatea dintre noi avand 2 mandate in spate. Evenimentul s-a desfasurat la Sala de sport a Liceului Gheorghe Lazar si dupa cum stiti deja si ati aflat de pe Facebook, evenimentul a fost “indulcit” cu Purtata Avrigului si cu “faimoasa cantareata” Anya (formularea pusa in ghilimele nu este ironica, doar ca a fost repetata atat de des si mi se pare total nepotrivita. Anya este din Sibiu, are cateva concerte, canta prin cluburi etc. a mai fost in Avrig de cateva ori, ne-am obisnuit cu ea, nu trebuie sa o ridicam in slavi ca a venit sa cante din nou fapt pentru care a fost platita. Ma face sa cred ca la nivelul orasului Avrig Anya este “faimoasa cantareata”. In fine, inchid lunga paranteza ca nu despre ea a vorba).

Pentru mai multe poze de la lansarea candidatilor USL dati click aici

Urmatorul partid care si-a lansat candidatii a fost UNPR. Din partea UNPR candideaza domnul Vasiu Gheorghe, cunoscut in Avrig de cativa ani pentru “painea cea de toate zilele” care ni se ofera de la brutaria dansului (nu fac reclama chiar deloc, este o paine buna, parere proprie si personala).

Mai multe poze gasiti pe pagina lor de Facebook

Cam atatea informatii si poze avem pana acum de la aceste evenimente electorale. Asteptam prezentarile celorlalti candidati si bineinteles pozele voastre pe office@avrig.eu, pe Facebook – grupul Avrig sau pe pagina de Facebook “I love Avrig” care o gasiti in partea dreapta a blogului.

Vom reactualiza acest post cu evenimentele sustinute de restul candidatilor cand vom avea suficiente informatii. As vrea sa mentionez ca nu ma implic direct in politica sau in campania electorala din Avrig, dar informatiile de pe acest blog vor ramane si peste 4 ani, cand va fi o alta campanie, si este frumos sa ne reimprospatam memoria despre campaniile / candidatii din trecut, nu-I asa? Poate ca in 4 ani se uita multe mai ales promisiunile.

(Vizualizat de 5 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.