Cine inclina balanta?

Au aparut pe grupul de Facebook cateva persoane relativ indignate de activitatea politica ce se deruleaza acolo. Acuma e de inteles fiindca de ceva vreme comentariile si contradictile politice se dovedesc a fi mult mai interesante pentru majoritate decat sharingul de poze sau clipuri cu glume rasuflate.

Teoretic ar trebui sa fie normala prezenta unor astfel de persoane, atat timp cat comentariile lor ar fi si argumentate. Problema este ca absolut toti cei care se trezesc sa comenteze la vreo postare politica fara ca acel comentariu sa aiba legatura cu postarea fie sunt “tinichigii doriti de Basescu”, fie sunt diversi tineri care nu au drept de vot, dar au dreptul la opinie asta desi ei inca incaseaza o alocatie.

De ce tinichigii lui Basescu? e simplu, fiindca oamenii abia leaga doua fraze si de cele mai multe ori si alea sunt incorect scrise din punct de vedere gramatical. Stiu, multi au probabil diplome si diverse specializari insa din comentariile lor se vede clar ca nivelul lor intelectual nu ii ajuta sa poata purta o discutie decenta si perfect argumentata, iar la o simpla re-evaluare profesionala corecta ar pica cu brio orice examen si ar ingrosa masa de necalificati.

Aceasta masa de necalificati, oameni care an de an au inclinat balanta in defavoarea noastra o va face cu siguranta si acuma fiindca nu mai e o noutate pentru nimeni ca multi dintre ei vor vota PSD fiindca le-a adus-o pe Anya desi intr-un oras cu pretentii la parteneriate europene, intr-o localitate cu pretentii de nivel de oras in timp ce starea infrastructurii duce a comuna (Pana si Arpasul de Jos cu putin peste 2000 de locuitori are infrastructura mai calitativa), oamenii astia poate n-au nici canalizare sau un bec sa le lumineze strada, ca sa nu mai zic de asfalt sau zone verzi intretinute.

(Vizualizat de 4 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *