Campania pe social media

Cand ma pregateam sa scriu ca pe social media campania e moartala Avrig si ca dupa cum scriam intr-un articol anterior, majoritatea candidatilor au profile dar nu le folosesc, uite ca am dat peste un candidat care a inteles puterea social media si isi face o mini campanie pe Facebook la fel cum a inceput si domnul Lazaroaie Lazar de ceva vreme.

Domnul Lazaroae Gheorghe (or fi rude?) caci despre el este vorba, candideaza ca independent pentru consiliul local Avrig. Din pacate si dansul primeste o bila neagra la capitolul informatii personale si profesionale afisate online, insa noi vom incerca sa obtinem ceva informatii la cald de la dansul privind candidatura.

(Vizualizat de 8 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
One Response to “Campania pe social media”
  1. silvia says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest blog folosește cookie-uri pentru realizarea de statistici in ceea ce priveste vizitatorii, comentarii mai rapide, reclame personalizate și alte efecte vizuale. Nu se colecteaza alte date personale in afara de cele necesare pentru buna functionare a acestui site. Pentru a putea utiliza intreaga functionalitate a acestui site e recomandat sa acceptati utilizarea cookie-urilor.

Sunteti de acord? Da | Nu | Informatii suplimentare