Cand ati fost ultima oara la meci?

N-am sa va intreb cand ati vazut ultima data un meci pe viu fiindca stiu ca multi dintre voi obisnuiti sa faceti deplasari sa incurajati pe Steaua, Dinamo, Rapid etc.

Dar sunt curios cand ati incurajat ultima data pe FC Avrig? Ei bine poate ca ar fi cazul sa mai iesiti din casa sambata si sa mergeti la terenul de fotbal sa va incurajati echipa locala. Mai luati aer curat, mai aflati “noutatile” din oras ca sunt sigur ca nu mergeti ca babele in fiecare duminica la biserica pentru a va alimenta cu doza saptamanala de “barfe locale” si ii motivati si pe baietii astia sa joace bine.

Sambata joaca la Medias pe terenul celor de la Sparta Medias si ati putea sa faceti totusi o deplasare sa-I incurajati ca merita nu pentru rezultatele obtinute ci pentru pasiunea si determinarea cu care joaca de atatia ani.

(Vizualizat de 11 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
2 Responses to “Cand ati fost ultima oara la meci?”
  1. Alex says:
  2. Malin says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *