La primarie ca la academie

In urma cu ceva vreme a aparut pe Turnul Sfatului un articol in care se prezinta o lista cu candidatii PNL la alegerile de anul viitor.

Am vizualizat cu mare interes articolul si am remarcat faptul ca pentru postul de primar la Avrig, doar in partea PNL exista 14 candidati. Concurenta asa mare nu vezi nici la Academia de Politie, iar asta-i semn ca la Avrig exista cu siguranta o vaca de muls, motiv pentru care intr-un singur partid, 14 insi (de doua ori mai multi decat sunt acum consilieri din partea aceluiasi partid) se vor infrunta intre ei pentru a putea ajunge candidatul partidului la Primaria Avrig in toamna lui 2016.

Ori lucrul asta se intampla in contextul in care in Medias, care-i municipiu sunt 3 candidati la fotoliul de primar, iar in localitati de rang apropiat cu cel al Avrigului, precum Cisnadie, Copsa Mica, Talmaciu sau Agnita sunt cel mult 3 candidati.

Cine sunt cei 14? Nu stiu sa va spun exact pentru ca inca n-a rasuflat lista lor, insa pe cel putin jumate dintre ei ii pot presupune si sunt cunoscuti pentru noi toti pentru ca au ocupat sau inca ocupa functii in CL Avrig si prin diverse alte institutii.

In ceea ce priveste “lupta” pentru Consiliul Judetean Sibiu, numele celor din Avrig apar abia pe la pozitia 40, ceea ce confirma faptul ca Avrigul e desconsiderat si irelevant pentru organizatia judeteana. Pozitia 40 nu ofera niciunuia dintre ei vreo sansa reala. Dar, pana la urma organizatia PNL Avrig e doar pentru strigarea catalogului si pentru ingrosat randurile la votare, in rest nu reprezinta nimic.

Chiar si asa ciolanul e foarte mare la Avrig, si ei, ciocoii vechi si noi (vorba poetului) sunt cei care se lupta din rasputeri pentru a pune laba pe el. Doar unul o sa reuseasca performanta asta. De fapt doar unul si conteaza dintre toti ceilalti, iar numele lui il stim cu totii.

 

(Vizualizat de 209 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.