Citesc pe Sibiu Independent că la Avrig a avut loc o nouă răfuială violentă între politicieni.

Mă rog, vorba vine politicieni. De regulă e vorba de niște indivizi care n-au nimic de-a face cu politica ci doar căpușează societatea din partea partidelor.

Un caz halucinant s-a petrecut astăzi la Avrig. Un politician al S.O.S România a fost luat și târât pe capota unei mașini.

Conform președintelui filialei Avrig a S.O.S România, Oprișcan Gabriel, șoferul l-ar fi lovit intenționat, la mijloc fiind o dispută de natură politică. Politicianul se afla în Avrig pentru a strânge semnături. După ce l-a luat pe capotă, șoferul și-a continuat deplasarea mai bine de 100 de metri, timp în care victima se ținea puternic ca să nu cadă.

Nu e prima dată când se întâmplă așa ceva și cu siguranță n-o să fie nici ultima.

Când începusem eu să scriu aici pe blog amenințările erau la ordinea zilei și agresiunile fizice sau șantajul și plângerile pe la diverse instituții marcau an de an campania electorală.

La un moment dat agresivitatea s-a mai temperat, probabil s-au mai retras din cursa politică și din viața politică diverse scursuri umane ce instigau spre agresivitate și violență.

Acum aparent au reapărut.

Chiar acum câteva luni mă sunase cineva să-mi spună faptul că un aspirant la fotoliul de primar plătea puștani de liceu cu o oarecare sumă de bani ca să distrugă chestii și apoi să le filmeze și să-i furnizeze lui filmările ca să aibă material de propagandă împotriva actualului primar.

Din păcate odată cu apropierea alegerilor se confirmă ceea ce zicea preotul Constantin Nicula în alt articol de pe Sibiu Indepdent:

Staţi liniştiţi! Toată societatea este într-o derivă psihiatrică! Nu vrem să recunoaştem, dar ne-a luat pe toţi. Câtă vreme staţi unul lângă altul este semn că puteţi vindeca ceva”

De Avrig

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *