Ies electrocasnicele la plimbare

Prin Avrig, ca și prin multe alte localități de altfel au început să iasă electrocasnicele la plimbare.

Nu e nimic ieșit din comun în acest sens.

S-au plictisit electrocasnicele de atâta carantină și au decis să mai schimbe puțin aerul.

Lăsând gluma deoparte, aparent repatrierea loturilor olimpice ale României odată cu epidemia asta de COVID19 din diverse țări europene a început să producă efecte.

Zilele astea, diverși proprietari de electrocasnice, bijuterii și orice alt bun ce poate să fie valorificat în vreun fel gustă din privilegiile socialismului de turmă unde proprietatea privată și dreptul la proprietate privată nu sunt garantate în niciun fel.

Statul care repatriază loturile olimpice nu face nimic pentru a preveni respectivele furturi deși e conștient ce fel de oameni s-au întors.

Nu se sporește în niciun fel nivelul de securitate pentru că poliția locală e mai degrabă ocupată să păzească și să sancționeze oamenii nevinovați decât pe infractori.

Nici măcar poliția națională nu face mare brânză în acest sens, desigur, în afară să ardă degeaba benzină cu Loganurile pe care scrie la modul opulent Siguranță și Încredere și care nu oferă siguranță sau încredere nici măcar pentru polițiștii care le folosesc.

Apropo de treaba asta.

Cineva se plângea deunăzi pe Facebook că i-a fost furat frigiderul și mie treaba asta mi-a dat instant eroare.

Adică, cum să vă spun, frigiderul e un aparat care cântărește destul de mult și nu prea e așa ușor să-l transporți, darămite să-l furi.

Și mă gândeam că ăia care au dat spargerea sunt probabil niște atleți cu medalie olimpică la furtul de bancomate, altfel nu pot să-mi explic de ce dracu ar fura tocmai un frigider.

Mâ întreb dacă pentru a-l deschide au folosit ca și în cazul bancomatelor niște unelte specializate pentru a evita distrugelea cârnatului din interior.

Bad guy with bottle of beer sits on the stairs and smoking. Street robber waiting for victim. Crime concept

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *