La Avrig legea e facultativă

Cineva m-a sunat mai devreme să-mi povestească faptul că la Avrig legea e facultativă și că Poliția Locală nu face decât figurație.

Din câte am înțeles, Poliția Locală ar cam trebui să se asigure că normele impuse prin ordonanța militară sunt respectate la sânge, doar că din câte se pare ăștia de la Poliția Locală nu prea au chef să-și facă de lucru cu cetățenii “tu știi cine sunt eu?” de prin Avrig și astfel îi vânează doar pe sărmanii bătrâni.

Mai concret se pare că azi cu puțin înainte de ora 11 a apărut Poliția Locală în față la Lidl (una dintre cele mai circulate zone în zilele astea) și s-a apucat să-și facă treaba ca la carte, oprind și verificând la sânge pe fiecare amărât care apărea pe acolo.

Operațiunea asta a durat până la ora 13:00 adică fix în intervalul orar în care au voie să iasă din casă bătrânii pentru a face cumpărăturile necesare.

Majoritatea clienților pe care i-a avut Poliția Locală în respectivul interval sunt desigur bătrâni, mulți dintre ei fără declarații pentru că n-au imprimante și internet sau efectiv habar n-au cum să le completeze.

Dincolo de asta, aparent mulți bătrâni scriu pe declarații cu creionul în speranța că vor putea să le reutilizeze mai apoi.

De îndată ce s-a terminat ora de voie a bătrânilor Poliția Locală s-a făcut nevăzută.

Nu fiindcă n-ar mai avea clienți și n-ar mai umbla lumea pe acolo ci probabil fiindcă s-a umplut Avrigul de nomenclaturiști de rit nou care nu pot să fie amendați pentru că fie sunt prieteni cu nepotul primarului, cu vecinul secretarei de la primărie sau cu mai știu eu ce altă cârdășie dinasta.

Așa că Poliția Locală face ce știe mai bine și anume îi vânează pe ăștia mai vulnerabili fix în intervalul în care au voie să iasă și ei, iar apoi își vede de drum pentru că n-au mâncat usturoi și gura nu le pute.

Dincolo de asta, altcineva îmi spunea zilele astea că în pofida ordonanțelor militare, cartierul Sticla a rămas în continuare un sat fără câini din moment ce Poliția Locală nu se bagă acolo și nici nu îi sancționează în vreun fel pe indivizii care se dau în stambă pe acolo și oricum nu respectă niciodată nimic.

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.