Stiti de ce… ?

Ei haide ca sigur nu stiti, dar va spun eu ca sa va considerati si voi informati fara sa fie nevoie sa faceti ceva, asemeni lui Iohannis in dosarul Hexi.

Stiti de ce doar zeii isi mai permit sa parcheze pe trotuarul din fata primariei?

Pai hai sa va spun cateceva. Pe la noi prin capu’ satului se aude faptul ca unul dintre politistii locali din Avrig a fost incadrat desi n-are permis de conducere, lucru ce nu-i tocmai legal, insa in contextul dat treaba asta e doar un detaliu irelevant de altfel. Nah omu’ asta daca n-are permis de conducere nu poate sa plece de capul lui la interventii cu masina de serviciu si nici sa patruleze asa ca fara voia lui e consemnat la munca de birou, probabil pe aceleasi sporuri si beneficii ale unuia care iese pe teren. Dar asta e alt detaliu care din nou e irelevant pentru noi toti si relevant doar pentru colegii lui care probabil ca se simt furati si nu fac nimic in privinta asta.

Ori fiind consemnat la birou e suficient ca omul asta sa se uite pe geam si sa iasa afara sa dea amenzi. Ma rog, doar acelora dintre noi care nu suntem din categoria zeilor, precum tovarasul Fraticiu pe care niste avrigeni vigilenit l-au surprins si mi l-au dat sa-l public revoltati de faptul ca individului ii e lene si sa mearga 20 metri pe jos.

Mno’ acum tot de la bursa zvonurilor am aflat ca politaiul asta e la randul lui fericitul posesor de … de … Hai ca eu am depus destul efort intelectual sa scriu randurile astea, mai ghiciti si voi despre ce model de telefon e vorba si pe care stiu sigur ca noul primar nu i l-a dat drept recompensa pentru treaba buna pe care a facut-o cu nesimtitii care parcheaza aiurea, insa presupun ca l-au rasplatit zeii carora le confera privilegii.

1831042

(Vizualizat de 308 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.