Noua ghena a politicii in Romania

Aparent PRU, adica aia carora le faceam plangere la alegerile locale pentru ca-mi trimiteau spam in nestire cu Vlad Tepes al lor, au devenit noua ghena a politicii din Romania ocupand astfel locul lasat liber de UNPR dupa fuziunea cu PMP.

Pana acum astia de la PRU au ciupit o serie de rebuturi de pe la PSD si probabil c-or sa mai ciupeasca si de pe la alte partide suficient de multe rebuturi incat sa devina suficient de relevanti la alegerile din toamna ca sa poata sa-i santajeze pe altii si sa “negocieze” cu ei sustinere in schimbul unor functii sau favoruri.

Conform colegilor de la Turnul Sfatului, ultimul nume trecut pe lista de transferuri a PRU e Gheorghe Fraticiu, actual deputat PSD de Sibiu si omul care dupa ce a pierdut de trei ori alegerile pentru primaria Avrig nu mai reprezinta niciun fel de garantie in PSD pentru castigarea unui nou mandat in toamna. Asa ca l-au luat cei de la PRU ca sa fie ei “mai puternici” dupa cum se lauda Bogdan Diaconu, omul care a incercat sa ajunga primar prin Bucuresti facand spam la Sibiu si care la cati infractori a primit in partid trebuie acum sa elimine orice referinta la Vlad Tepes.

Sunt sigur ca plecarea lui Fraticiu din PSD a fost determinata de fiasco-ul la care am asistat in primavara cand folosindu-se de influenta politica de la centru s-a impus peste organizatia PSD Avrig pentru a ajunge el candidat la primar si desigur pentru a-si impune propria lista de consiliu. Sunt curios daca impreuna cu el vor pleca si altii asemeni lui, care doar prin prezenta lor stricau organizatia PSD Avrig.

Cel mai probabil interesul PRU in zona asta e impingerea lui Fraticiu in capul listei la Parlamentare, mai ales ca acum s-a schimbat sistemul de vot si ei cred ca au totusi o sansa. Sper ca macar avrigenii care au inteles ca Fraticiu nu mai e bun nici macar de consilier local sa le dovedeasca astora de la PRU contrariul in toamna.

Si ca tot am vorbit de ghena, la Avrig avem un alt personaj care s-ar incadra fara emotii in tabloul PRU si care in mod ironic in zilele noastre e sef peste ghenele din Avrig pe bani multi. Umbla vorba ca aia de la PMP Sibiu nici macar nu vor sa-i auda numele, daramite sa-l primeasca in partid asa ca odata cu aparitia PRU omul asta are sansa de a se integra intr-un nou partid unde, in afara de “asociatul” sau pe care de altfel l-a promovat si l-a sustinut la alegerile locale, nu-l cunoaste nimeni.

P.S. Ghenele astea si curatenia din jurul lor sunt de la noi din Spania, la Avrig prioritatea unui director e agasarea oamenilor pe strada si atacurile suburbane invocandu-i pe membrii familiei, nu ceea ce ii scrie in fisa postului ca trebuie sa faca.

Recycling bins, Valencia Region, Spain

(Vizualizat de 74 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *