10 pentru seful GOA

De ce 10 pentru seful GOA?

Pai in primul rand nota 10 pentru seful GOA pentru ca de mai bine de 30 de ani a ramas la fel de influent si continua sa traga sforile iesind astfel castigat din orice combinatie. N-am sa insist prea mult pe subiect pentru ca cei ce au avut de-a face cu el de-a lungul timpului stiu ce vreau sa zic de fapt.

In al doilea rand 10 cum laude, pentru ca 10 consilieri, din cei 17 cati sunt in total in Consiliul Local Avrig l-au reconfirmat pe seful GOA in functie cu mult inainte de termen si cu niste conditii salariale ce l-ar face invidios pana si pe cel mai productiv angajat din Romania.

Astfel, desi in mod normal sedinta ce viza mentinerea sau schimbarea sefului GOA in/din functia pe care o detine se putea face oricand pana in iulie cand expira contractul in curs, o sedinta a adunarii generale ce decide soarta GOA s-a convocat de urgenta ieri si singurul punct de discutie a fost situatia actualului sef al GOA.

Si pentru ca bravii consilieri care ne conduc vor doar ceea ce e mai bine pentru Avrig, au votat cu o majoritate indiscutabila pentru mentinerea lui Ilie Stoica la GOA, pentru inca 4 ani cu un salar brut lunar aproape egal cu cel al presedintelui tarii (sunt curios cati in Avrig au salariul asta) si cu o clauza de revocare din functie ce l-ar face invidios pana si pe Donald Trump pentru ca in cazul in care dupa alegeri ajunge la putere o majoritate potrivinca sefului GOA care intentioneaza sa-l dea jos, institutia este obligata sa-i plateasca lui Ilie Stoica 12 salarii compensatorii brute (ceea ce inseamna o suma din 5 cifre in euro), indiferent de perioada contractuala ramasa si sa-l mentina angajat in cadrul GOA pe un post conform cu competentele, unde o sa primeasca alt salariu pana la expirarea contractului (desigur sunt tare curios cati din angajatii din Primarie sau GOA au contracte de munca cu astfel de clauze contractuale).

Aparent, din totalul de 17 consilieri doi au lispit de la sedinta, Sas Alexandru si Petru Muraru, iar din cei ce s-au prezentat la sedinta cinci au votat impotriva si 10 pentru. Cei care au votat impotriva prelungirii mandatului lui Ilie Stoica in fruntea GOA de la FDGR (parca doi au mai si ramas dupa ce-au plecat traseistii), adica Leopold Klingeis si Ramona Berghea si trei de la PNL, adica Vasile Gavrila, Cernea Nicolae si Adrian David. Restul de consilieri au votat fara mustrari de constiinta si fara sa clipeasca mentinerea lui Ilie Stoica la conducerea GOA pe un salar enorm in raport cu responsabilitatea si munca pe care-o face si cu o clauza de reziliere la care viseaza multi fotbalisti sau antrenori din prima liga.

Lista completa cu actualii consilieri locali o gasiti mai jos si va rog s-o analizati pentru ca majoritatea dintre numele care au votat pentru Ilie Stoica si impotriva intereselor Avrigului se regasesc zilele astea pe listele de candidati aflati pe locuri eligibile ale partidelor:

Screen Shot 2016-05-06 at 11.30.47

Va las pe voi sa decideti daca oamenii care au permis cu buna stiinta sa se intample o astfel de magarie mai merita un loc in consiliul local la alegerile actuale.

Eu unul am tras o serie de concluzii dupa intamplarea asta:

  1. PSD-ul lui Fraticiu a facut blat cu Ilie Stoica intocmai pentru ca au o serie de interese comune din povestea asta si lucrul asta confirma ca PSD-ul continua sa fie potrivnic intereselor avrigenilor si ca cei care se afla pe lista PSD-ului la actualele alegeri nu pot sa aduca ceva bun pentru Avrig.
  2. Ilie Stoica, oricat de mic si inofensiv ar parea are inca o influenta destul de mare in randul actualilor si viitorilor consilieri care par ca-si vand votul mai usor decat isi vand trupul tarfele de pe centura.
  3. Traseistii politici au ramas tot traseisti chiar daca au ajuns cap de afis din partea vreunui partid si ne promit pe sub mustata ca sunt oameni de treaba.

 

(Vizualizat de 639 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.