Continuarea batjocurei

Daca bataia de joc a celor de la Apa-Canal de pana acum nu v-a fost de ajuns atunci aveti noroc pentru ca aparent o sa continue.

Astfel conform comunicatului emis de Primaria Avrig privind sedinta de consiliu de maine, pe agenda consilierilor se afla ca puncte prioritare de discutie (din moment ce sunt primele pe ordinea de zi) urmatoarele:

1. Proiect de hotarare privind aprobarea modificarii pretului la apa potabila respectiv tarifului la canalizare epurare pentru Orasul Avrig.
Initiator: Primarul Orasului Avrig

2.Proiect de hotarare privind modificarea titlului HCL nr.63/2015 privind aprobarea modificarii preturilor si tarifelor pentru serviciile publice de apa si canalizare pentru Orasul Avrig.
Initiator: Primarul Orasului Avrig

Adica, primarul nostru cel de toate zilele care mai devreme ii “avertiza” pe constructori privind “nemultumirea” lui si “neatentia” muncitorilor, si care-si avertiza fostul coleg de partid c-a semnat o petitie pe care nu trebuia, a initiat doua proiecte pentru a putea modifica tarifele de apa si canalizare.

Bineinteles ca modificarea asta inseamna o scumpire si in nici un caz o ieftinire. Asa ca daca n-ati indurat suficient bataia de joc a lichelelor cu tot fiasco-ul asta privind modernizarea retelelelor de apa si canal acum aveti sansa sa treceti printr-o noua batjocura de indata ce tarifele cresc pentru a 5-a (CINCEA) oara consecutiv intr-un mod nejustificat.

De ce cresc nejustificat? Pai raspunsul e simplu. Apa-Canal n-a facut investitia cu proprii bani ci cu banii veniti de la UE ceea ce inseamna ca n-are un aport financiar care trebuie amortizat din prima zi. Ba mai mult nici macar n-a facut ceva de o calitate superioara incat sa aiba cu ce sa-si justifice nevoia de tarife marite.

Tot ce-a facut Apa-Canal impreuna cu constructorul contractat a fost sa-si bata joc si de investitie si de oamenii care platesc luna de luna apa si canalizare, iar daca nu ma credeti aruncati un ochi pe articolul publicat azi la gazeta pentru ca pozele privind calitatea lucrarii executate vorbesc de la sine.

(Vizualizat de 19 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *