Profilul de Facebook al primariei trebuie redenumit

bookcity.ro

Am ajuns la concluzia, tarzie ce-i drept, ca atat profilul cat si pagina de Facebook ale Primariei Avrig trebuie sa fie redenumite in „Laudatorul Primarului” sau „Batjocura Cetateanului” fiindca altfel nu prea inteleg cum departamentul de relatii cu publicul dintr-o primarie, sau primaria in sine si-ar putea asuma o astfel de postare mizerabila:

profil-primaria-avrig

 

Carevasazica dupa ce ca mai avem putin si ne apropiem de al doilea an de batjocura (pentru ca prin noiembrie 2013 era anuntat cu surle si trambite mega-proiectul de mare anvergura care avea sa le redea avrigenilor si marsenilor demnitatea) primarul Arnold Klingeis habar n-avea ca firma Constructii SA sub dirigintele de santier Stefan Mihes si-a batut joc pur si simplu in cel mai josnic mod de cetatenii orasului.

A fost nevoie sa treaca doi ani de zile de chin pentru avrigeni, sa apara pe Facebook o serie de postari, sa apara pe bloguri o serie de postari pentru ca primarul sa se trezeasca din visul verde si sa coboare din fotoliul moale de la etajul 1 al primariei (apropo biroul primarului are vedere directa la strada) pentru a constata cu stupoare ca executantul e „neatent”?

Stati putin ca eu unul nu inteleg. Deci dupa toata batjocura pe care au pus-o in scena Apa-Canal si Constructii SA, cu fiasco-ul de inceput prin care au rupt la propriu toata infrastructura rutiera a orasului in acelasi timp, cu realizarea lucrarilor fara a respecta norme minime in ceea ce priveste siguranta circulatiei rutiere si mai ales fara a semnaliza macar zonele in care se lucreaza si variantele ocolitoare, cu repetatele intreruperi de apa neanuntate cauzate de incompetenta cu care au lucrat constructorii si mai ales de compromisul pe care l-a facut Apa-Canal acceptand sa se lucreze cu materiale de o calitate indoielnica si cu personal necalificat pentru o astfel de lucrare, si nu in ultimul rand cu tentativa asta de petecire a gropilor turnand asfalt direct pe pamant si chiar si in conditii meteorologice adverse primarul se declara nemultumit pentru ca executantul e neatent?

Adica Arnold dragule, de asta te-a votat majoritatea avrigenilor? Sa cobori din fotoliul comod de indata ce s-a oprit ploaia si a dat soarele, sa te duci acolo pe santier acum cand lucrarea asta in batjocura se finalizeaza, sa-ti pui mainile in sold, sa te pozezi cu dirigintele de santier care-i maxim responsabil pentru mizeria asta si sa declari ca esti nemultumit si sa-i ceri aluia mai multa atentie? Mai multa atentie la ce? La felul cum pozeaza? La ce-i mai foloseste atentia acum cand a ingropat lucrarea aia de rahat nu doar sub mormanele de pamant ci si sub un strat de asfalt? Mai multa atentie la comisioanele pe care SC Constructii le da politicienilor care-i ofera pe tava licitatiile? Sau la ce anume mai multa atentie Arnold ca noi, avrigenii astia care nu vorbim limba ta n-am inteles si nu prea intelegem.

Stiu Arnold, stiu, tu esti in campanie desigur, insa ti-ai ales situatia si persoana nepotrivita sa-ti faci campanie de data asta si odata cu asta ai dus si ceea ce putea sa reprezinte pagina oficiala a Primariei Avrig pe Facebook in derizoriu.

dacris.net
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//