V-ati luat loc de veci?

Stiu ca v-am atras atentia cu intrebarea din titlu insa daca nu v-ati luat loc de veci nu va panicati ca nu s-au terminat. (inca)

Insa desi sunt inca locuri destule se pare ca acestea vor avea un nou tarif conform unor surse din interiorul GOA.

Astfel in scurt timp atat achizitia de locuri de veci cat si intretinerea acestora se vor scumpi.

Bineinteles ca acest lucru este cat se poate de justificabil deoarece la GOA au crescut cheltuielile cu salariatii.

Nu glumesc.

Chiar au crescut cheltuielile cu salariatii la GOA deoarece in urma cu ceva vreme seful GOA, fost primar la Avrig si senator de Sibiu si-a numit fiul (un tanar consilier Local de la Avrig) in functia de administrator al cimitirului din Avrig (vreau sa fie clar ca nu vorbim de nici un nepotism evident fiindca GOA e societate comerciala nu institutie deci regula nu se aplica Smile in schimb se aplica niste reguli cel putin morale care sunt calcate in picioare) si pentru a acoperi cheltuielile cu salarizarea unui nou administrator a considerata oportuna o marire ale tarifelor.

Se pare ca se apropie ziua cand detinerea unui loc de veci o sa reprezinte un LUX la Avrig asa cum il reprezinta canalizarea, asfaltul apa potabila si multe altele in acest moment.

(Vizualizat de 2 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.