La Piovra de Avrig

Daca sunteti de aceeasi varsta cu mine sau mai inaintati in varsta cu siguranta va aduceti aminte de serialul “Caracatita” difuzat in anii 90 de TVR 1 si care facea furori la acea vreme si dadea sperante de mai bine romanilor de rand care erau furati pe fata ca si astazi de altfel de catre diverse personaje dubioase sub pretextul unor binefaceri.

Bineinteles ca la Avrig nu exista inca o retea mafiota bine structurata si ierarhizata care sa nu se dea in laturi de la nimic in atingerea scopului la fel cum nu exista un Corrado Cattani care s-o vaneze.

Si totusi la Avrig exista o “caracatita” la baza careia stau interesele personale ale unora si care-I interconecteaza pe toti fie ca sunt concurenti politici sau economici, fie ca sunt sau nu prieteni si care incet si sigur duce la indeplinirea intereselor personale ale celor implicati folosindu-se de diversi functionari subordonati sau nu, dar si de interesul unora ce conduc sau lucreaza in anumite societati comerciale.

Nu stiu daca abordand anumite subiecte am facut (im)prudenta de a deschide cutia Pandorei, dar stiu sigur ca incet si sigur lumea incepe sa iasa din anonimat dezvaluind diverse abuzuri administrative si comerciale pe care le comit acesti oameni, abuzuri ce speram noi intr-o buna zi vor fi anchetate si pedepsite.

(Vizualizat de 4 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
No Responses to “La Piovra de Avrig”

Leave a Reply

Your email address will not be published.