Uneori imi place de banditu’ asta

Mai oameni buni, eu ca de obicei v-o spun pe aia dreapta ca nu sunt omul sa ma ascund dupa deget. Mie uneori imi place de Klingeis asta.

Dar nu, nu-mi place de el pentru ca cred c-a facut ceva pentru Avrig, pentru ca n-a facut aproape nimic in Avrig fara sa-si faca intai parte lui si acolitilor lui, dar imi place de el pentru ca-i bandit si a gasit solutia.

Cum care solutie? Pai solutia prin care sa-i prosteasca pe prosti sa-l voteze si a doua oara si uite ca sunt destui care or sa-l voteze si a 3-a oara.

mafia-498454

Nu stiti care-i solutia? Pai va spun eu ca sa stiti. Pe Fraticiu de cate ori l-ati vazut pe strada sau prin ziar in afara de campaniile electorale, scandalul Mailat si scandalul deturnarii de fonduri Phare? Exact! Dar de cand e deputat? De cate ori ati auzit de el in afara de ce am mai scris eu pe aici? Pai vedeti?

Banditul asta de Klingeis si-a gasit de la bun inceput pe unul care sa gandeasca pentru el. Da, ati citit bine, sa gandeasca pentru el ca pe el nu-l duce capul atat de departe. Iar omul ala gandeste si gandeste bine.

Ia aruncati un ochi pe profilul de Facebook al primariei sa vedeti cum se pozeaza Klingeis odata la cateva luni cu cate un fripturist dinasta si apoi da gazetarilor de lucru ca sa manance si gura lor o paine.

E plina lumea asta de fripturisti, indiferent ca vorbim de China, Austria, Germania sau chiar Romania si fripturistii abia asteapta sa primeasca de pe undeva o invitatie ca sa plece pe bani publici in concedii prin tari straine. Ce Klingeis nu-i fripturist? Pai n-a plecat el pe banii nostri in lumea asta larga dand curs fiecarei invitatii primite? Va mira acum ca Iohannis se tot plimba in lung si-n lat? Pai ce sa faca oameni ca ei? Sa stea toata ziua la birou si sa primeasca in audienta pe toti taranii frustrati ca platesc impozite de oras si traiesc in conditii de sat medieval?

Dar stiti ce? O sa va suparati pe mine ca v-o spun, dar si voi sunteti fripturisti atat timp cat puneti botu’ la vrajeala asta ieftina la care apeleaza un mare bandit ca sa va convinga ca-i omul potrivit la locul potrivit.

(Vizualizat de 197 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.