ALDE si-ai lui oameni “noi”

Pe pagina de Facebook a ALDE, la rubrica “Despre” scrie pompos astfel:Screen Shot 2016-04-30 at 20.38.06

Ati inteles da? OAMENI NOI si IDEI NOI SI VIABILE, ACTIUNI NOI…

Ei bine hai sa vedem cine sunt oamenii noi. Pai in primul rand seful ALDE e Tariceanu, ala care a schimbat partidul tot de atatea ori de cate s-a insurat. Halal om nou cand el e de fapt un dinozaur politic si-un traseist si oportunist.

Acum la ALDE Avrig, pentru ca la FDGR nu i-a prea iesit pasenta, iar la PNL a fost tratat ca un rebut politic a ajuns sef tovarasul Peter Klein. Un alt traseist de renume, de data asta doar pe plan local, nu si national care se regaseste oriunde altundeva numai in descrierea partidului:

alde-avrig

Asa-i ca v-a impresionat pana la lacrimi tentativa asta de disimulare?

Va intrebati probabil ce cauta Peter Klein la ALDE, ei bine in urma cu ceva vreme traseistilor din FDGR aciuati pe la PNL dupa un conflict deschis cu primarul li s-a sugerat faptul ca n-or sa prinda locuri eligibile pe listele de la consiliul local si astfel visurile lor de a trage sforile in continuare prin consiliul local Avrig s-au naruit. Unii dintre ei s-au resemnat si au acceptat, in timp ce altii care mai si ocupa functii de conducere pe la vreo institutie locala precum domnul Klein nu doar ca nu au putut accepta ideea c-or sa ramana in afara consiliului local ci s-au si speriat de posibilitatea de a ramane fara fotoliul cald pe care-l ocupa la ora actuala.

Din pacate, de indata ce a plecat din FDGR domnul Klein a transformat orice iesire publica intr-o ocazie de a-si duce mai departe cruciada personala impotriva primarului si din comentariile pe care le-a facut in ultima perioada pe Facebook nu pot decat sa concluzionez faptul ca toata campania electorala a ALDE o sa fie centrata pe vendeta personala a lui Peter Klein si mai putin pe o serie de idei noi si bine intentionate.

(Vizualizat de 309 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *