Rade ciur de oala sparta…

In urma cu cateva zile, fituica de propaganda a Primariei Avrig, denumita pompos InfoAvrig si platita de la bugetul local ca sa ne dezinformeze si manipuleze la modul grosolan a publicat pe Facebook un articol de ziar scris desigur la comanda privind o hotarare din cadrul ultimei sedinte a CL Avrig.

Desigur, in CL Avrig la fiecare sedinta se intampla multe lucruri, insa de foarte putine ori avem “onoarea” sa fim informati asupra lor pentru ca nu toata ziua-i campanie electorala.

Nu m-a interesat catusi de putin subiectul asta ce nu-i decat o ciorba reincalzita menita sa atraga voturi, insa n-am putut sa nu remarc singurul comentariu facut la postarea originala si pe care-l aveti in captura de ecran mai jos:
Screen Shot 2016-04-19 at 18.29.22

Eh! dragilor pentru ca e campanie si pentru ca postacul platit sa sustraga documente din Primarie pentru incriminarea publica a primarului nu mai prea are credibilitate, tovarasul deputat Gheorghe Fraticiu a prins glas si l-a mustruluit intr-un comentariu  pe primar felicitand consilierii care au aprobat inca odata proiectul asta de modernizare a strazii Bisericii.

Ma intreb retoric desigur unde a fost tovarasul deputat timp de doua mandate, vreme in care de numele lui s-au agatat doar ipostaze nedemne de un functionar public oarecare?

Nu stiti cum anume au trecut cele doua mandate Fraticiu? Pai sa va reimprospatez memoria.

“Marile realizari” ale epocii Fraticiu s-au asociat cu o ancheta a PNA-ului pentru o deturnare de fonduri PHARE, finalizata ce-i drept cu NUP pentru ca la vremea respectiva PSD-ul inca avea o influenta majora asupra presei si justitiei si singurele articole ce fac referire la ancheta in cauza au aparut pe niste gazete ce intre timp s-au inchis ori au trecut sub controlul PSD-ului si le-au sters. A doua “realizare” a epocii Fraticiu a fost mentinerea unei artere principale (strada Brukenthal) in mocirla pentru un intreg mandat de primar. Iar ultima si probabil cea mai odioasa realizare a tovarasului deputat Fraticiu a fost momentul in care recunostea ca habar n-are cati tigani sunt in Avrig si in ce conditii traiesc acestia. Desigur, pentru Fraticiu si altii ca el tiganii conteaza doar atunci cand e musai sa voteze sau cand se duc sa-si ridice ajutorul social si sunt “invitati” sa faca diverse munci in folosul comunitatii primarului, viceprimarului sau vreunui consilier. Mai exista desigur zvonuri legate de alungarea unor investitori si pentru ca sunt doar zvonuri nu intentionez sa i le imput in vreun fel si n-am sa le discut sau consider mai departe.

Desigur, tovarasul Fraticiu omite sa ne aminteasca in mandatul cui s-a distrus jumatate din strada Bisericii cu niste lucrari de canalizare realizate pe fuga in avansul campaniei electorale ce aveau scopul vadit de a aduce voturi PSD-ului si nimic mai mult.

Si nu oameni buni, sa-l arati cu degetul pe celalalt atat timp cat tu n-ai fost cu nimic mai bun nu e ipocrizie atat timp cat suntem in campania electorala ci e pur si simplu ticalosie dusa la extrem.

Concluzia s-o traga fiecare dupa cum crede mai bine de cuviinta pentru ca ceea ce-a facut primarul Gheorghe Fraticiu timp de doua mandate pentru Avrig, si ceea ce-a facut deputatul Gheorghe Fraticiu pentru Avrig incat sa-l recomande pentru inca un mandat de primar stim cu totii.

P.S. Ca tot l-am adus pe Fraticiu in discutie am sa va dau o “profetie” in premiera. In cazul in care Fraticiu nu o sa iasa primar (si eu unul sunt sigur ca n-o sa iasa) urmeaza sa-l evacueze pe eternul Liviu Napeu de la conducerea Scolii Generale pentru a se instaura el insusi drept director al scolii si pentru a ramane astfel cu cel putin o functie de conducere de unde se pot manevra catusi de putin finantarile si opinia publica. De ce director la scoala? Ei bine umbla o vorba prin sat ca Ilie Stoica si Peter Klein nu se lasa dusi asa usor de la conducerea GOA, respectiv Apa-Canal si astfel in lipsa de alternative tovarasul deputat il tinteste pe directorul cel mai vulnerabil din oras.

(Vizualizat de 286 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.