Unde sunt firmele locale?

In urma cu ceva vreme primarele von Klingeis si al sau “departament de comunicare” de pe Facebook se laudau cu o investitie realizata la Avrig.

Nu contest lucrarea si nici n-am sa comentez pe seama ei fiindca mereu am fost de parerea ca orice investitie facuta local e un lucru bun. Oricum ramane de vazut daca si consatenii nostri vor avea bunul simt macar sa protejeze aceasta lucrare si nu vor vandaliza cum s-a intamplat in multe alte cazuri.

Dar, totusi nu despre lucrare vreau sa vorbesc ci despre constructor, care e afisat frumos pe panoul de mai jos:

10669259_792656994131324_8969829586457006101_oAstfel, constructorul acestui parc e SC Garden Center Grup SRL, care conform datelor de pe propria pagina web e de fapt o firma din Ilfov, probabil una de apartament:

Screen Shot 2014-10-16 at 5.58.26
Acest lucru evident ma face sa ma intreb de ce nu o firma locala? Sunt de acord ca nu exista in Avrig o firma specializata in domeniu, dar in Sibiu? Oare domnul Iohannis a folosit tot firme din Ilfov? Sau poate firma din Ilfov e a vreunui baron PNL si exista vreo datorie de platit?

Voi ce parere aveti?

(Vizualizat de 13 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest blog folosește cookie-uri pentru realizarea de statistici in ceea ce priveste vizitatorii, comentarii mai rapide, reclame personalizate și alte efecte vizuale. Nu se colecteaza alte date personale in afara de cele necesare pentru buna functionare a acestui site. Pentru a putea utiliza intreaga functionalitate a acestui site e recomandat sa acceptati utilizarea cookie-urilor.

Sunteti de acord? Da | Nu | Informatii suplimentare