Mireasma porcului penelist

Toti cei care locuiesc in Avrig sau au petrecut cel putin o zi in Avrig mai ales pe perioada verii pot spune fara nici un fel de retinere ca Avrigul pute. Da PUTE si nu fiindca lumea nu se spala chiar daca in anumite zone ale acestui oras apa curenta si canalizarea sunt un lux ci fiindca niste porci umani conduc o crescatorie de porci animali fara a respecta norme minime in ceea ce priveste mediul inconjurator.

Acest lucru se intampla desi multi au facut in nenumarate randuri sesizari pe la Garda de Mediu care se pare a venit de vreo cateva ori in urma cu ani buni, a constatat si a plecat fara a impune vreo sanctiune concreta pentru a rezolva aceasta problema fiindca (zic unii) un oarecare senator i-ar fi sunat la acea vreme si le-ar fi explicat frumos cum ca functia si salarul lor sunt conditionate de functia dansului si daca nu vor sa aiba probleme e bine sa ignore felul in care se face treaba la Avrig.

Astfel dragilor de ani buni calitatea aerului respirat in Avrig lasa de dorit, iar calitatea panzei freatice e intens contaminata cu dejectii si ramasite porcine datorita lacomiei si indolentei acestor oameni. In cazul in care nu-i stiti pe cei care se fac responsabili de acest miros si aceasta contaminare ei bine o persoana cu functie de conducere la ferma respectiva e domnul Costin Badila actual consilier local din partea PNL si probabil omul caruia trebuie sa-i cereti in primul rand explicatii tinand cont ca poate l-ati si votat. Celalalt despre care se zice ca ar fi intervenit pe langa inspectorii de la Garda de Mediu se pare ca e un fost senator actual membru PNL, partid care desi se lauda ca sustine o doctrina liberala PNL Avrig nu face decat sa ne demonstreze aproape zilnic ca rolul celor mandatati in Consiliul Local Avrig din partea PNL este de a apara interesele personale ale “ciocoilor” din partid si mai putin de a face ceva bun pentru comunitate cum ne-am astepta cu totii sa faca.

 

(Vizualizat de 21 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *