Cercul vicios din jurul primarului

In cursul zilei de ieri si a celei de azi am primit o serie de informatii cu privire la un abuz orchestrat de primarul orasului impotriva unui cetatean oarecare.

Astfel zilele trecute un localnic din Avrig a depus o plangere la Primaria Avrig fiindca turma de capre a unui individ i-a nenorocit gardul viu si plantatia de pomi pe care a facut-o pe Valea Avrigului.

Deoarece plangerea depusa la Primaria Avrig nu a fost luata in seama omul l-a cautat pe primar pentru a lamuri motivul pentru care drepturile ii sunt ignorate.

Intr-un final l-a gasit pe primar holbandu-se in calculator, probabil numarand like-urile de la articolele mele cum se pare ca face de obicei fara a-I asculta problema omului in cauza.

Deoarece localnicul respectiv si-a dat seama de ignoranta primarului si lipsa de respect pe care o afiseaza fata de problemele cu care se confrunta orasenii i-a comunicat dansului faptul ca va inainta problema catre diverse surse de presa pentru a-si face dreptate in acest caz. Vizibil afectat de prejudiciul de imagine care ii poate fi adus a incercat sa dea dovada ca incearca sa dea curs plangerii respective contactand Politia, Biroul Agricol si Comisia de Pasuni pentru a face o ancheta la fata locului ieri la ora 14:00.

Din pacate ora 14:00 n-a fost respectata de nimeni autoritatile implicate prezentandu-se dupa ora 16:00 Se pare ca autoritatile implicate s-au prezentat totusi la ora 14:00 si ancheta la fata locului s-a prelungit pana la ora 16:00 dar fara a se lua vreo masura concreta cum ar fi evacuarea acestor animale desi exista o dispozitie administrativa in acest sens inca din data de 30 Aprilie si desi Comisia de Administrare a Pasunilor a decis evacuarea lui.

Normal omul respectiv ar fi trebuit deja sa primeasca o amenda cuprinsa intre 30000 si 50000 RON conform legii imediat dupa constatarea abuzului, dar acest lucru nu s-a intamplat.

Apropo de caracatita de care vorbeam anterior se pare ca la baza ignorantei primarului sta faptul ca omul care abuzeaza de pe urma acestei povesti ii este furnizor direct de branza de capra la restaurantele pe care le detine si ca astfel toti cei implicati in poveste, in speta autoritatile care ar trebui sa ia masuri inchid ochii din diverse motive.

Desi pagubitul a renuntat la orice pretentii materiale exprimandu-si doar dorinta de a se face dreptate si de a se respecta legea si hotararea Comisiei de Administrare a Pasunilor in acest sens se pare ca nici pana la acest moment nu a fost sanctionat si evacuat cel care cu ajutorul primarului abuzeaza in continuare.

Am sa va explic intr-un articol urmator si de ce anume caprele pasc pe Valea Avrigului si de ce anumite pasuni stau nefolosite in timp ce diversi iau subventii de la stat pentru pasunile respective.

(Vizualizat de 38 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
No Responses to “Cercul vicios din jurul primarului”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest blog folosește cookie-uri pentru realizarea de statistici in ceea ce priveste vizitatorii, comentarii mai rapide, reclame personalizate și alte efecte vizuale. Nu se colecteaza alte date personale in afara de cele necesare pentru buna functionare a acestui site. Pentru a putea utiliza intreaga functionalitate a acestui site e recomandat sa acceptati utilizarea cookie-urilor.

Sunteti de acord? Da | Nu | Informatii suplimentare