iarna nu-i ca vara

Desi nu-mi place sa recunosc, Basescu spunea in urma cu cativa ani fraza din titlu care  s-a dovedit una monumentala.

In urma cu un an imi exprimam nemultumirea privind gestionarea deszapezirii de catre edilitate.

Acum, dupa exact un an lucrurile nu s-au schimbat. Se pare ca cei responsabili cu deszapezirea sunt cei de la GOA. Desi nu cunosc conditiile contractuale, presupun ca acestia au in sarcina deszapezirea orasului precum si a localitatiilor arondate.

Faptul ca deszapezirea nu s-a realizat cred ca am remarcat cu totii mai putin primaria, deoarece nu am auzit sa se ia masuri in acest sens.

Si in acest an, ca si in ultimii ani am fost luati prin surprindere, iar strazi extrem de circulate precum strada Closca sau Horea nici nu au vazut lama utilajului de deszapezire.  Tin minte ca luni dimineata, in drum spre servici am putut observa masina de deszapezire pe strada Eroilor, strada pe care intamplator locuieste primarul, in timp ce strada Gheorghe Lazar, probabil cea mai circulata strada din oras, si fosta DN1,  era un adevarat patinoar.

A trecut mai bine de 1 saptamana de cand au cazut primii fulgi de nea, iar strazile sunt la fel de neglijate ca si in anii trecuti.

Tin minte ca, in 2002 lucrand in Sibiu, eram nevoit sa curat periodic trotuarul deoarece o hotarare locala sau guvernamentala (nu mai tin minte exact) prevedea sanctionarea tuturor agentilor economici sau persoanelor fizice care nu curata zapada de pe alei si trotuare.

De cand locuiesc in acest oras nu am aflat de un astfel de demers, nu am auzit de sanctiuni, si in ciuda faptului ca pana la caderea zapezii vedeam zilnic angajati ai primariei facand curat, de cand a inceput sa ninga n-am vazut nici unul pe strada sa curete sau sa indemne lumea la curatatul trotuarelor.

Stim ca a nins la Balea si a inceput constructia hotelului de gheata, insa sunt convins ca primarul a depus un juramant prin care se obliga sa respecte interesele orasului si pe urma cele proprii.

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *