Faimos in toata tara

Asa a ajuns Cimitirul Orasului Avrig dupa ce datorita site-ului cu design si functionalitate  ce aduc in inimile noastre nostalgia perioadei 1996 – 2000 (oare cine era primar pe vremea aia?) cand tehnologia asta bat-o vina nu era asa dezvoltata, cei de la ProFM au facut ieri dimineata in direct urmatoarea remarca:

Avrigul este singurul oras din tara in care, daca te conectezi pe site-ul cimitirului poti sa-ti vezi, in timp real mormantul.

Orice comentariu aditional este de prisos…

(Vizualizat de 4 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest blog folosește cookie-uri pentru realizarea de statistici in ceea ce priveste vizitatorii, comentarii mai rapide, reclame personalizate și alte efecte vizuale. Nu se colecteaza alte date personale in afara de cele necesare pentru buna functionare a acestui site. Pentru a putea utiliza intreaga functionalitate a acestui site e recomandat sa acceptati utilizarea cookie-urilor.

Sunteti de acord? Da | Nu | Informatii suplimentare