Cum pleaca primarul in China?

Daca nu stiti deja raspunsul la intrebarea asta am sa vi-l spun eu.

In urma cu ceva vreme primarul ii ameninta pe consilieri ca n-o sa mai fie de acord cu propunerile lor daca nici ei nu sunt de acord cu cu plecarea lui in China. Evident ca un astfel de procedeu e des intalnit in politica avrigeana unde partide intregi aplica la aceeasi schema pentru a-si trece printr-o HCL diverse propuneri bazate pe interese.

Totusi, suntem in campanie si fiecare partid trebuie sa-si prezinte candidatii. Daca PSD-ul e pus la adapost in cazul asta fiindca in urma unor simpatii politice sala de sport a liceului din Avrig e mereu la dispozitia PSD-ului ori de cate ori este nevoie, la celelalte partide situatia e alta si astfel pentru a-si sustine discursurile electorale si a-si prezenta candidatii au nevoie de sala Pavilion fapt pentru care trebuie sa apeleze la primar.

Primarul si-a jucat bine cartea si de data asta si dupa ce i-a amenintat le-a oferit sala Pavilion pentru acest demers urmand ca la prima sedinta de consiliu local sa ceara din nou aprobarea unei noi “vacante” pe banii avrigenilor in China care cu siguranta va trece fiindca pana la urma cui pe cui se scoate.

(Vizualizat de 4 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *