Biciclistul Klingeis a iesit primar

Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam la un astfel de rezultat, daca ar fi sa tinem cont de anticampania pe care au inceput sa i-o faca cei de la PSD, pardon USL inca din 2008.

In ultimii 4 ani cei din “opozitia” locala Avrig, au facut diverse demersuri pentru denigrarea lui Klingeis si decredibilizarea lui. Cel mai vocal in acest sens a fost Ilie Stoica, fost consilier PNL, fost senator si se pare, dupa ultimele barfe ca si fost membru PNL.

Odata cu apropierea campaniei au aparut atacurile anonime, s-au scos documente din primarie, documente care oricum trebuiau sa fie publice, insa inafara de adversarii politici ai domnului Klingeis nimeni nu s-a obosit sa le ceara si sa le citeasca.

A venit campania si dezvaluirile soc a la “Antena 3 Felix Motanul” s-au intensificat, ca doar nu degeaba cei de la USL l-au luat si pe Felix in echipa, nepasandu-le ca le strica imaginea, ci fiind mai mult interesati de invataturile in ale securismului si denigrarii pe care Felix le putea oferi.

La Avrig, s-a aplicat acelasi sistem ca si in tara, s-a facut o “celula de criza” sau de campanie, cum vreti voi, care avea sa atace pe toata perioada campaniei pe actualul primar si mai putin sa faca o campanie decenta candidatului sau candidatilor pe care ii reprezenta.

Dupa toata aceasta defilare de forta propagandista, cand online pe grupul AvrigMedia de pe Facebook, cand pe “site-ul de presa independent” stiriavrig.ro, cand in postele avrigenilor eu unul nu-I dadeam lui Klingeis nici o sansa pentru locul 3, daramite pentru locul 1.

Dupa acest rezultat am privit retrospectiv primul mandat Iohannis de la Sibiu, care a avut o soarta asemanatoare. Preluase Sibiul de la PSD, facuse relativ putine pentru Sibiu in primul mandat si ajunsese sa fie denigrat de acelasi PSD, condus de Cindrea in acelasi stil securisto-comunist, cu fel de fel de documente aparute si bagate prin poste, dezvaluiri anonime carora nimeni nu le putea verifica legitimitatea si credibilitatea.

Se pare ca psihilogia inversa a functionat. Acuma totusi eu vad un paradox aici, fiindca majoritatea mandatului Klingeis a lasat de dorit, cu sau fara voia lui. Din pacate urmatorii 4 ani vor fi irositi degeaba pentru Avrig deoarece finantari guvernamentale nu or sa vina, chiar daca Fraticiu ramane viceprimar si USL are o “majoritate confortabila” in consiliul local, fiindca cei de la USL vor fi ocupati si in urmatorii 4 ani sa faca cumva sa nu mai iasa Klingeis primar la urmatoarele alegeri si nu sa faca ceva pentru Avrig.

Rezultatul acestor alegeri, desi nu credeam in el l-am dat ca un pronostic inca de pe 5 iunie. Imi pare rau ca am avut dreptate si ca nimic nu s-a schimbat.

Noapte buna Avrig, iti transmit toate cele bune de la 3000km distanta unde mereu se poate schimba ceva …

(Vizualizat de 15 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
One Response to “Biciclistul Klingeis a iesit primar”
  1. alina dicu says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *