back

N-am mai postat nimica de ceva vreme. De fapt de pe 18 ianuarie, cand am participat la intalnirea bloggerilor sibieni n-am mai postat nici aici nici pe lordmitnick.ro . Subiecte ar fi destule, desi prin Avrig se pare ca de obicei nu se intampla mai nimic. Deoarece outFIT IT&C Shop a inceput sa imi consume pana si putinul timp liber ramas, blogurile au fost neglijate.

Am sa trec in revista cele 2 luni de lipsa. NU, nu am sa va spun ca s-au asfaltat strazi, NU, nu am sa va spun ca s-a extins reteaua de canalizare. Din punctul de vedere al infrastructurii rutiere Avrigul e neschimbat. De fapt nu, mint, strada Closca a inceput sa se degradeze, peste noapte au aparut cateva cratere. Se pare ca nimanui nu-i pasa ca isi rupe rotile pe acolo. Ma intreb cati posesori de autoturism, platitori de impozite pe masina au sesizat vreodata la primarie faptul ca unele zone au devenit necirculabile.

In fine, sa lasam deoparte nimicurile si sa trecem la lucruri mai serioase. In Avrig se pare ca exista o echipa de hingheri care, i-au pus gand rau lui Azorel. Tin minte ca i-am vazut acu cateva zile alergand in zadar dupa Azorel.

De fapt in ultima perioada parca s-au inmultit, in loc sa scada. Cine stie, poate ziua ii duce, seara le da drumul. In fine sunt constient ca pentru unii acest lucru este nesemnificativ.

Am sa revin la motivul pentru care m-am decis sa scriu aceasta postare, si anume faptul ca, primarul Klingeis a dat ordin Politiei Comunitare, ca in urmatoarele 2 luni sa patruleze prin oras si sa amendeze fiecare sofer care se parcheaza neregulamentar. Pentru amatori, zonele cu grad ridicat de risc sunt strazile Closca, Horea, Sasilor precum si strada Gheorghe Lazar, prin preajma primariei.

Inchei acest post cu promisiunea ca in ciuda lipsei de timp voi posta mai des pe aici.

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *