Azorel

Nu stiu la ce v-ati gandit cand ati citit titlul, insa Azorel este o adevarata problema a orasului. Din anumite surse am aflat ca, in urma cu ceva vreme, edilitatea a infiintat un adapost pentru caini, si a angajat 2 hingheri care sa-i prinda. De prins s-au prins, in numar mare, insa desi s-au prins si au fost mutati in adapostul respectiv, pe strazi inca ii intalnim. Nu, nu au scapat de la adapost si nici nu le-au dat drumul. Se pare ca autoritatiile din comune/orase vecine au gasit de cuviinta sa-i urce in masini si sa-i transporte noaptea in diverse localitati.

Multi veti spune ca desi se intampla asta, cainii pot fi dusi la adapost, lucru corect pana la un punct. Birocratia din Romania, in momentul de fata nu inlesneste acest lucru. In urma cu cateva zile am aflat ca lipsa de fonduri cade pe locul doi, si ca o anume lege, si un anume doctor veterinar (care locuieste in Bradu), face excess de zel si nu permite ridicarea cainilor vagabonzi de pe strazi, pentru ca le dauneaza.

Discutia n-am s-o mai continui, eu am propus subiectul restul lumii o sa-l dezbata. Inainte sa dau publish am sa intreb un singur lucru: Noua locuitorilor nu ne dauneaza sanatatii atatia caini vagabonzi posibili purtatori de rabie sau mai stiu eu ce alta boala?

(Vizualizat de 51 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
One Response to “Azorel”
  1. Eutanasiati Toti Maidanezii says:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Acest blog folosește cookie-uri pentru realizarea de statistici in ceea ce priveste vizitatorii, comentarii mai rapide, reclame personalizate și alte efecte vizuale. Nu se colecteaza alte date personale in afara de cele necesare pentru buna functionare a acestui site. Pentru a putea utiliza intreaga functionalitate a acestui site e recomandat sa acceptati utilizarea cookie-urilor.

Sunteti de acord? Da | Nu | Informatii suplimentare