Cine curata imaginea primarului?

bookcity.ro

Foarte multa lume s-a intrebat si m-a intrebat cine este persoana care se ocupa in ultima perioada de imaginea primarului si mai ales cine scrie textele pline de patima de pe pagina/profilul de Facebook al Primariei.

Cum nici eu nu stiam exact cine-i persoana respectiva am facut o serie de sapaturi arheologice prin pamantul pe care l-au scos la suprafata cei de la Constructii SA in tentativa lor de a ne baga canalizare si de a ne inlocui reteaua de alimentare cu apa si am aflat ca grija pentru imaginea primarului e purtata de o duduie pe al sau nume Margareta care in „timpul liber” e jurnalist cu jumatate de norma la Mesagerul de Sibiu, iar in restul timpului se ocupa activ de a „spala” imaginea primarului, terfelita de nesimtirea, indolenta si incompetenta acestuia.

Desigur doamna Margareta nu face munca patriotica ci e platita sa ne serveasca tuturor gogosi despre primarul nostru tot din bugetul primariei, acelasi buget la care contribuim cu totii. Ba mai mult, pentru ca instantaneele cu primarul nostru punand „osul” la treaba (adica plimband ursul prin oras si incercand sa ne minta ca face ceva) sa iasa bine, doamna Margareta a primit in folosinta un aparat de fotografiat ultramodern achizitionat bineinteles tot din banii primariei.

Si probabil ca n-ar deranja pe prea multa lume achizitia unui aparat foto profesional pentru a surprinde instantanee din Avrig, daca s-ar utiliza de catre cea insarcinata sa-l foloseasca si in cadre in care nu apare primarul cum ar fi o serie de evenimente locale culturale, cum ar fi sa identifice zonele mizere sau neintretinute, cum ar fi sa identifice nesimtitii care parcheaza pe trotuare si sa-i dea pe mana miltiei locale. Dar nu! Deci nu! aparatul respectiv nu are voie sa faca nici o poza in care nu apare primarul „muncind” si „sacrificandu-se” pentru binele nostru al tuturor. Ati ras? Sper ca n-ati ras fiindca-i de plans.

Chiar si asa, in „fisa postului” pe care-i „angajata” doamna Margareta nu intra doar fotografiatul si scrisul de texte mincinoase si manipulatoare ci si ascultatul pe la usi. Da! ati citit bine, doamna Margareta a fost surprinsa de cateva ori de colegii din primarie in timp ce asculta pe la usi. Ba mai mult se pare ca de cand a ajuns subalterna lui Arnold Klingeis doamna Margareta a dezvoltat si un oarecare fetish pentru viceprimar caruia-i urmareste orice pas si orice miscare.

Ma indoiesc sincer de faptul ca face asta deoarece are preferinte sexuale pentru vice in detrimentul primarului desi in mod normal o femeie desteapta asa ar face, dar sunt sigur ca duduia respectiva ii face marcaj vicelui doar pentru ca primarul se teme ca nu cumva vicele sa fie vazut mai bine de angajatii din primarie si de avrigenii de rand pentru ca cine stie, peste 1 an poate candideaza impotriva lui.

Si daca doamna Margareta ar fi singurul spion din Primaria Avrig problema n-ar fi chiar asa de grava, dar nu e singurul ca mai e o doamna spion, o doamna despre care o sa va povestesc mai incolo.

Aparent nu putem concluziona decat ca pana si primarul si-a dat seama cat de inutila-i militia locala si astfel nu si-a permis ca Nichita de la Iasi sa puna militia sa faca spionaj, dar a pus-o pe „mesagera de Avrig” sa faca asta.

dacris.net
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

//