Drama la Avrig

Un tânar de 24 de ani si-a pus capat zilelor, în mod inexplicabil.Sibianul s-a spânzurat într-o cladire parasita din localitatea sibiana si a fost descoperit de trecatori.

În urma cu aproximativ o luna de zile tânarul împlinise 24 de ani. Nimic nu parea a-i umbri viitorul. Avea tot ce îi trebuia, spun apropiatii, dar zilele trecute, ceva l-a determinat sa îsi încheie socotelile cu viata. A plecat de acasa si nu s-a mai întors.

Disperate, rudele au început sa îl caute, vazând ca nu au niciun semn de la el. În final, niste localnici din Avrig aveau sa le dea parintilor vestea cea neagra, dupa ce au sunat si la politie. Adolescentul se spânzurase într-un imobil parasit din strada Cânepi din Avrig.

În zadar au fost alertati medicii de la SMURD. Un echipaj a ajuns în scurt timp la locul cu pricina, medicii au încercat sa îl resusciteze pe baiat mai bine de 30 de minute, dar totul a fost în zadar.

Oamenii spun ca suferise o deceptie în , iar aparent, aceasta ar fi putut fi cauza care l-a determinat pe tânar sa se sinucida.

sursa

(Vizualizat de 2 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *