Am pus intrebarea potrivita omului nepotrivit

In urma cu ceva vreme, pe grupul de Facebook l-am intrebat pe Alex Paraschiv ce-o sa faca in privinta mirosului de porci daca ajunge primar, mizand pe faptul ca lucrand acolo la ferma are nu doar informatii din interior ci si legitimitatea necesara ca sa faca totusi ceva in privinta asta.

Dupa cum era de asteptat mi-a dat un raspuns evaziv sugerandu-mi ca ceva ceva totusi se face si ca n-ar trebui sa ma plang de ferma in cauza pentru ca nu doar ca e cel mai mare platitor de impozite de la Avrig, dar si cel mai serios. M-a cam amuzat rationamentul asta pentru ca mi-a dat de inteles ca daca Alex Paraschiv ajunge primar atunci toti cei care-si platesc impozitele la zi pot sa-si deverseze fecalele in strada pentru ca n-o sa-i sanctioneze nimeni in niciun fel.

Dar, dupa ce am vazut pozele de la prezentarea programului electoral al PNL Avrig mi-am dat seama ca nu pe Alex Paraschiv trebuia sa-l intreb de mirosul de porc ci pe Adi David, din moment ce Costin Badila sedea mandru in dreapta celor care au luat cuvantul si cu fata spre public fara niciun fel de jena.

Asa ca am sa ma intreb, sa va intreb si sa il intreb public pe Adi David ce-o sa faca in privinta mirosului de porc daca ajunge primar? Si intrebarea asta adresata lui e cat se poate de legitima, din moment ce in coasta lui sta singurul om cu adevarat responsabil pentru mirosul insuportabil de care are parte Avrigul de atatia ani.

Pe Fraticiu si Klingeis n-are rost sa-i intreb pentru ca ambii au avut intr-un fel sau altul “aliante” cu PNL-ul lui Costin Badila si ambii au inchis ochii la problema asta asa ca daca vreunul din ei ajunge din nou primar stim sigur ca n-or sa o rezolve.

ACTUALIZARE: Pentru ca am intrebat am primit si un raspuns pe subiect pe care am fost desigur rugati sa-l si publicam:

Screen Shot 2016-06-02 at 14.16.23

pig-980697

(Vizualizat de 500 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
One Response to “Am pus intrebarea potrivita omului nepotrivit”
  1. avrigean says:

Leave a Reply

Your email address will not be published.