Votati la parlamentare?

Se pare ca informatiile nostre privind candidatura oferita lui Fraticiu de USL inca din perioada alegerilor locale s-a adeverit.

Astfel domnul Fraticiu este candidatul colegiului 5 care cuprinde oraşele Avrig, Tălmaciu şi Cisnădie, precum şi comunele Arpaşu de Jos, Boiţa, Cârţişoara, Porumbacu de Jos, Sadu, Şelimbăr, Turnu Roşu, Vurpăr, Cârţa, Racoviţa şi Roşia si satele aferente fiecaruia.

Un intreg articol pe tema asta poate fi gasit aici, un articol electoral scris sub anonimat. N-am de gand sa comentez pe seama articolului fiindca e doar propaganda de partid si nu-si are nici un rost.

Marile “realizari” ale domnului Fraticiu in 8 ani de mandat de primar si peste 10 de viceprimar ar trebui sa fie suficiente pentru cei ce-si vor exprima votul in favoarea dansului.

Pana atunci, din pura curiozitate lansez si eu un sondaj:

Veti vota cu Fraticiu la alegerile parlamentre?

View Results

Loading ... Loading ...

Cautari:

(Vizualizat de 2 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.