Unde sunt tinerii?

De multe ori am auzit fraza asta, “domne` dar unde sunt tinerii?”. Tinerii sunt prezenti peste tot in partide si incearca sa se implice activ in politica, apare o mica problema insa.

La noi la Avrig, ca peste tot in tara de altfel tinerii sunt tinuti prin partide pentru lipit afise, impartit pliante sau dand galeti cu diverse insemne elctorale drept mita electorala cetateanului.

Tot tinerii sunt tinuti pe la partide pentru a-I convinge pe alti tineri ca trebuie sa voteze un anume candidat si pentru a participa la diverse actiuni in folosul comunitatii ca sa dea bine la imaginea partidului.

Cam asta este rolul tinerilor in partidele politice fiindca atunci cand vine dreptul la a candida pe o anumita lista de partid, tinerii care nu au un “tatic” in spate sau vreun potential financiar nu se pot apropia, desi poate ar avea sustinere publica si cu siguranta au nivel intelectual peste cei de pe liste.

E pacat ca desi in partide exista si alti tineri decat cei care-si petrec viata prin baruri si discoteci, tineri care au un anumit nivel intelectual pe merit si care poate au si o experienta profesionala in spate si chiar propriile lor afaceri sunt ignorati si marginalizati de ciocoii partidelor politice care candideaza zilele astea si la Avrig pentru inca o felie de tort.

E trist sa vezi partide ca PDL, PSD sau PNL care se lauda pe la TV cu organizatiile de tineret si care-si pun tinerii doar la munca de jos ca sa spun asa, iar cand e vorba sa ii consulte, sa le asculte nemultumirile si neajunsurile, tinerii sunt in fundul salii, iar ciocoii pe scena si e cam greu sa auzi fundul salii de pe scena.

E si vina tinerilor aici fiindca de lacomia ciocoilor depinde viitorul lor, si ei ar fi primii care ar trebui sa dea cu pumnii in masa la sedintele de partid.

Ma bucura totusi faptul ca partidul domnului Vasiu are in echipa un numar destul de mare de tineri, desi dupa cum ii spuneam si dansului pe mine personal anumite nume de pe lista aia nu ma conving. M-as bucura ca dintr-un partid de conjunctura, partidul dansului sa ajunga un partid condus doar de tineri care nu au trait in comunism si care nu stiu azi cum arata fata comunismului si neo-comunismului fiindca doar ei pot schimba ceva in tara asta, nu ciocoii.

(Vizualizat de 1 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.
2 Responses to “Unde sunt tinerii?”
  1. Maria Grancea says:
  2. mary says:

Leave a Reply

Your email address will not be published.