Toate drumurile duc la Roma

Nu chiar, in Avrig drumurile de ceva vreme nu mai duc nicaieri fiindca sunt pline de gropi si risti sa-ti distrugi masina incercand sa ajungi undeva pe arterele principale ale orasului.

Dar sa lasam gropile pentru alt articol si sa continuam. In teorie anchetarea cazurilor de infractiuni informatice poate parea aproape imposibila dat fiind faptul ca sa dovedesti faptasul e mai greu decat sa-I probezi fapta. Si totusi in practica nu e asa fiindca anchetatorii unor astfel de cazuri au invatat si aplica o regula de aur: “Follow The Money”.

Adica mai pe romaneste urmareste drumul banilor. Evident ca acest lucru se poate aplica in orice ancheta insa atunci cand drumul procurorului se intersecteaza cu drumul banilor apar cazuri precum Berghezan si Florin Apostu si astfel se mai ramifica drumul deturnand atentia de cele mai multe ori de la infundatura din drum.

Ei bine in urma articolelor despre defrisarile abuzive de la Avrig, Mirsa si Turnu Rosu contrar asteptarilor initiale am inceput sa primim informatii noi privind drumul banilor in acest caz care se pare ca urmeaza un parcurs predefinit la fel ca si circuitul apei in natura.

Astfel se pare ca in povestea defrisarilor abuzive toate drumurile duc la familia Klingeis, si anume la Leopold Klingeis care saracul de el vrand sa faca un bine comunitatii a infiintat o societate comerciala care presteaza servicii de amenajamente silvice pentru Ocolul Silvic “Izvorul Florii”.

Ocolul Silvic “Izvorul Florii” are in fiecare an un program de amenajamente silvice care este bugetat, insa din cate se pare amenajamentele sunt doar pe hartie fiindca banii se cheltuie in alte scopuri decat cel prevazut. Din moment ce firma domnului Leopold Klingeis ar trebui sa faca aceste amenajamente e evident faptul ca banii prevazuti prin buget pentru astfel de servicii ajung la dansul, iar dansul isi pastreaza partea si contribuie la bunastarea celor care-I tolereaza astfel de practici.

In mod ironic fratii Klingeis au ajuns oamenii buni la toate din moment ce domnul Arnold e economist, specialist in turism si dupa unii chiar si inginer imobiliar in timp ce domnul Leopold a ajuns expert silvic, dar si expert in fotovoltaice.

E interesant cum drumul asta al banilor ii face pe doi dusmani de moarte in ultimele doua campanii electorale membrii ai FDGR si PNL sa colaboreze in astfel de probleme de mare interes comun si sa treaca peste orice batalie din campanie.

In incheiere imi pun si eu o intrebare retorica bineinteles: Oare cu ce s-o face incalzirea la Poiana Neamtului?

(Vizualizat de 7 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.