Targul florilor la Castel
la resedinta de vara Brukenthal, Avrig
28 mai 2011, ora 9

In gradina puteti admira standuri de flori, mobilier de gradina, unelte si aranjamente florale, iar la Cafeneaua Gradinii va puteti bucura de soarele placut al primaverii.

In Oranjerie se vor desfasura seminarii intre orele 11:30 si 16: 00 cu urmatoarele teme de discutii : „Energiile plantelor”, „Flori pentru sanatate si frumusete”, „Creme Bio pentru familia ta ” si un vernisaj al expozitiei copiilor „Florile din ochii copiilor”

Eveniment realizat de Consiliul Local Avrig prin Muzeul si biblioteca Avrig Centrul de Informare Turistica Avrig in parteneriat cu Fundatia Samuel Brukenthal si Asociatia Prietenii Avrigului .

Va asteptam !

Dacă sunteți comerciant de flori sau mobilier de gradina, ingrasaminte si alte obiecte decorative din gama artei florale și sunteți interesat să participați la acest eveniment, vă rugăm să ne contactați pe email info_avrig@sibiu-turism.ro, bibavrig@yahoo.com sau la telefon 0740 756 193, 0748 120 970 , 0744 978 178.

Organizator: Consiliul Local Avrig prin Muzeul si biblioteca Avrig Centrul de Informare Turistica Avrig in parteneriat cu Fundatia Samuel Brukenthal si Asociatia Prietenii Avrigului

By

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *