Stadion la Avrig

Conform unui articol din Monitorul în Avrig se va construi un stadion. Puțin spus stadion, bază sportivă mai exact. Licitația pentru construire a avut loc deja, urmează să se stabilească amplasamentul pentru această baza sportivă. Mai urma să se construiască și o pârtie de ski…deci, o să fim mândrii de orașul nostru, cu pârtie de ski și bază sportiva, și alte chestii care rămân la stadiul de proiect (așa sunt eu mai pesimista și realistă)

Cea mai mare sumă alocată judeţului Sibiu – 469.000 de lei – este repartizată oraşului Avrig, unde se va contrui un stadion.Potrivit primarului localităţii Avrig, Arnold Klingeis, licitaţia pentru construirea acesei baze sportive a avut deja loc, marţi urmând să se predea constructorului amplasamentul pentru construcţia stadionului. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Avrig, în localitate se vor construi un teren de fotbal, o pistă de atletism cu două culoare de alergare, o pistă pentru sărituri în lungime cu groapă de nisip, vestiare, tribune şi alte anexe. În judeţul Sibiu, prin banii alocaţi de către Guvern se vor construi baze sportive în localităţile Apoldu de Jos, Avrig, Biertan, Dumbrăveni, Gura Râului, Laslea, Răşinari, Sadu, Sălişte şi Şeica Mare.

Sursa: Monitorul de Suceava

(Vizualizat de 11 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.