Si a fost intr-un ceas bun!

Niciodata n-am simpatizat si n-am fost de acord cu cei care si-au schimbat partidul in functie de conjunctura politica. Un om competent, capabil si integru, in momentul in care-si da seama ca nu se mai regaseste in doctrina, sau echipa vreunui partid isi da demisia din toate functiile pe care le-a obtinut politic chiar daca indirect si apoi trece in alt partid de unde, pe baza competentelor sale poate sa revina pe aceeasi functie daca are noroc sau pe alta functie.

La Avrig in schimb “politicienii” dau doar dovada de traseism si de lacomie atunci cand trec dintr-o barca in alta, tinand cu dintii de functii. Si nu fac acest lucru fiindca n-ar avea ce pune pe masa familiei, ci fiindca n-au nici o farama de demnitate si integritate.

Totul a inceput cu o stire. De fapt cu doua, ca sunt doua mai jos. Pentru unii stirea se incheie cu o urare, iar pentru altii, mai oropsiti de soarta se incheie cu… va las pe voi sa decideti cum e relatata fiecare dintre ele si cum e concluzionata:

Screen Shot 2014-12-18 at 14.30.20Timpul nu sta in loc si cei care s-au simtit tradati au facut demersuri in acest sens pentru a-si aparat catusi de putin ciolanul. Astfel, partidele care au pierdut, prin migrarea voluntara, oameni in functii cheie n-au stat degeaba si au facut fel si fel de sesizari.

In acelasi timp, unii dintre “migratori” jubilau online:

Screen Shot 2014-12-18 at 14.25.34Nu stiu la care avrigeni se referea domnu’ asta, insa cu siguranta nu e vorba de aia care-i platesc lui confortul de director la Apa-Canal si nici aia care-i platesc privilegiul de a decide in Consiliul Local Avrig.

Din pacate, nici macar n-a apucat sa se usuce, cerneala de pe foaia de demisie si cea de adeziune ca omul asta a si inceput sa-si aroge merite ce nu-i apartin:

Screen Shot 2014-12-18 at 14.48.30

Dar, cum orice minune tine trei zile inevitabilul s-a permis si astfel urarea facuta chiar a fost intr-un ceas bun:
Screen Shot 2014-12-18 at 14.51.26

Mai ramane loc de interpretare sau de comentarii? Eu nu cred.
Totusi daca tot am inceput c-o urare zic sa incheiem cu alta, ca asa-i frumos intre prieteni nu?

Screen Shot 2014-12-18 at 14.28.41

(Vizualizat de 20 ori, 1 vizite azi)
Postarea de comentarii pe acest site reprezinta acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste stocarea si procesarea datelor furnizate prin formularul disponibil in acest sens, in conformitate cu politica noastra de confidentialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.